Styling in de villa

stylingvillafoto_1250_372
Een gloednieuw kerstdecor!

Dankzij onze styliste Marijke hebben we weer een gloednieuw interieur!

Dankzij onze styliste Marijke zitten we weer in een gloednieuw kerstdecor! Dit keer heeft Marijke gekozen voor een industriële en stoere sfeer, maar door het gebruik van klassieke elementen is het toch rijk en comfortabel.

De stijl is afgeleid van ‘In de oude Fabriek’. In deze stijl gaat het om ruwe materialen die gebruikt worden in werkplaatsen en fabrieken. Ik heb het een twist en contrast gegeven door klassieke elementen te gebruiken en het totaalbeeld is hierdoor stoer en zwaar, maar tegelijkertijd ook erg warm, rijk en comfortabel. De bakstenen behangen wandjes is de basis, de industriële materialen, zoals staal, beton en leer zorgen voor een levendig effect en tot slot zorgen de chesterfield bank en de fauteuils voor een klassieke sfeer“.

Ook zo gek op deze styling of inspiratie opdoen om jouw huis helemaal kerstmis-proof te maken? Neem hier een kijkje! Meer stylingtips van onze Marijke? Je leest het hier!

 

Happy Colours

Het is vrijdag en daarom gaan we vandaag voor happy colours!

Vandaag is het vrijdag en vieren we het weekend met blije kleuren! Dat is dan ook het thema voor de styling van vandaag!

Vandaag koos styliste Marijke voor een vrolijk interieur met veel contrast in kleuren. Diepe, volle kleuren vormen de trend! Ze worden afgewisseld door gouden en lichtblauwe accessoires. Het is een uitgesproken vormgeving in het gebruik van meubelen, accessoires én kunst. De kunst is key en is mooi uitgestald als echte blikvangers. Hoewel je vorig jaar nog veel koper zag, ging Marijke nu vooral voor gouden accenten. Van dit interieur krijgt Marijke direct een positief gevoel en dát komt goed terug in het kleurrijke interieur. Bij deze styling kun je lekker mixen en matchen. Verzamel dingen je je tegenkomt en bouw zo je eigen collectie op! Wil jij meer wooninspiratie opdoen? Neem een kijkje bij Loods 5!

Natural Basic

Vandaag gaan we voor landelijk en basic…

De styling in de villa staat vandaag in het teken van Natural Basic. Hoe onze styliste Marijke tot deze styling gekomen is lees je hier!

“Vandaag ging ik voor landelijk en basic; een trend die voor iedereen vrij gemakkelijk is toe te passen in huis. Ik ging voor een naturelle basis en heb toch subtiel kleur toegevoegd. Ik koos daarbij voor mooi doorleefd hout, antraciet, grasmanden en een landelijke sfeer. Ik wilde natuurlijke tinten en materialen met elkaar combineren. Fris wit, maar ook warme materialen kunnen goed samen. Het geheel is landelijk, maar met een moderne twist. Ik heb een mooie pronkkast neergezet met af te wisselen kunst. Dat zorgt voor een gezellig geheel. Je kunt ‘m heel eigentijds maken door zwart-wit fotografie en zwarte kunst toe te voegen”.

Wil je meer wooninspiratie opdoen? Neem een kijkje bij Loods 5 óf kijk op onze Woonweekpagina voor meer inspiratie!

 

Modern Classic

Hoe combineer je klassiek met modern? Marijke geeft tips!

Vandaag koos styliste Marijke voor het thema Modern Classic. Benieuwd naar dit thema? Lees dan snel verder!

Marijke gaat vandaag voor een spannende combinatie en voor een mix van klassieke en moderne elementen. Mooie contrasten sieren vandaag de studio. Contrasten tussen klassieke elementen en moderne meubels die tóch één geheel vormen. Mooie accessoires als lampen, tafeltjes en IXXI’s in klassieke thema’s maken het geheel af. Een knipoog naar het verleden en een donkere zware basis worden aangevuld met warme vrolijke accenten. Veel overdadige, weelderige en rijke bloemen staan theatraal in strakke vazen en op een modern tafeltje. Ben jij benieuwd geworden naar dit thema en wil je meer wooninspiratie opdoen? Neem eens een kijkje bij Loods 5!

Benieuwd naar het prachtige kleed welke in de uitzending te zien is? Het Eden Queen Karpet is een prachtig ontwerp van Marcel Wanders behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets. Het is te koop bij Mister Design en je shopt ‘m hier!

De villa als jungle

Marijke gaat aan de slag met groen!

Voor de eerste dag in onze Woonweek kiest Marijke voor een urban jungle thema. De keuze voor veel prints terug laten komen op het behang en in de kussens lijkt logisch bij deze trend. De kleur die voornamelijk gebruikt wordt, is groen in verschillende facetten. Groen kan je natuurlijk gemakkelijk terug laten komen in planten, maar is net zo leuk als kleur op de muur of als print op verschillende accessoires. Combineer dit najaar zware, donkere kleuren met hout, groen, zwart en wit. Wil je meer wooninspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje bij Loods5!

 

 

Een bohemian herfst

Een nieuwe stijl in de villa!

Tijdens de Koffietijd Woonweek besteden we lekker veel aandacht aan het interieur. Maandag trappen we af met de bohemian stijl. Judith Baehner, auteur van het boek Wonderplants, zal extra planten toevoegen in de studio om deze hippe stijl bij ons te creëren.

De bohemian stijl is een trend die al even mee gaat in de Nederlandse interieurs. In deze stijl wordt er veelal gebruik gemaakt van de kleur groen. Denk aan groene kussens, muren en accessoires. Maar deze kleur is natuurlijk het makkelijkst toe te passen doormiddel van planten!

Judith zal vandaag adviseren over het gebruik van de planten in verschillende soorten interieurs. Een bohemian twist toevoegen aan je stijl kan op verschillende manieren. Denk aan warme kleuren, maar ga ook eens aan de slag met houttinten of naturel materialen. In combinatie met exotische planten creëer je het perfecte contrast. Favoriete planten van Judith zijn onder andere de Cactus, de Yucca en de Kentiapalm.

Benieuwd naar deze planten en naar de tips die Judith met ons deelt? Kijk dan om 10:00 uur naar Koffietijd!

Terug naar boven