Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Lekkernijen

Tiramisu koffie  
Best of both worlds! Heerlijke tiramisu, maar dan in een kopje koffie.

Ingrediënten
1 dubbele espresso
2 eetlepels mascarpone
100 ml vloeibare Lonka Soft Fudge Caramel afgekoeld/6 stuks Lonka Soft Fudge Caramel
1 stuk Lonka Soft Fudge Caramel (om te raspen)
350 ml volle melk
1 scheutje amandelsiroop
3 lange vingers
IJsblokjes
250 ml slagroom
2 theelepels cacao
Optioneel: 1 scheutje marsala (versterkte wijn)  

Bereiding
Zet 1 dubbele espresso en laat deze afkoelen. Smelt de Lonka Soft Fudge Caramel (6 stuks) in een pannetje, samen met een kopje melk (ongeveer 150 ml). Laat ook dit even afkoelen. Doe de espresso, mascarpone, gesmolten Lonka, rest van de melk, amandelsiroop, ijsklontjes en de lange vingers in de blender en mix. Als je liever een warme variant hebt, kun je de ijsklontjes weglaten en een warme espresso gebruiken. Klop de slagroom op. Je kunt eventueel een scheutje marsala (versterkte wijn) toevoegen voor de echte tiramisu smaak. Giet het mengsel in een mooi glas. Schep de slagroom erop. Of als je een slagroomspuitzak hebt; maak 4 a 5 kleine toefjes. Maak mooi af met wat cacao en/of geraspte Lonka Soft Fudge Caramel.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.