Uitzendingen

Vrijdag 26 mei

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, […]

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

Donderdag 25 mei

Met in deze uitzending: -Manuel Venderbos is vanaf 1 juni te zien in het programma […]

Met in deze uitzending: -Manuel Venderbos is vanaf 1 juni te zien in het programma ‘Celebrity stand-up comedian’. -Xelly Cabau van Kasbergen vertelt alles over de laatste haartrends en haar boek ‘Hair!’. -Jan Heemskerk is samen met Selwyn Senatori te gast. Samen met Marcel Langedijk hebben zij het opvoedboek ‘The Dad’ geschreven. -Caspar maakt een Mexicaanse salade met roodbaarsfilet!

Vrijdag 19 mei

Met in deze uitzending: -Astronaut André Kuipers wil de jeugd enthousiast maken voor de ruimtevaart. […]

Met in deze uitzending: -Astronaut André Kuipers wil de jeugd enthousiast maken voor de ruimtevaart. -Ronald de Boer maakte met zijn dochter Demi voor Plan Nederland een reis naar Brazilië. -De ‘Waan van de Week’ met Roos Schlikker en Ebru Umar.

Donderdag 18 mei

Met in deze uitzending: -Dennis van der Geest vertelt over zijn programma ‘De wereld rond […]

Met in deze uitzending: -Dennis van der Geest vertelt over zijn programma ‘De wereld rond met 80-jarigen’, waarin hij de wereld rondreist met levenslustige bejaarden. -Zanger Fab Morvan zong in zijn tijd bij het succesvolle Milli Vanilli niet zelf. Hij bewijst graag dat hij wel degelijk kan zingen. -Curt Fortin en Chaira Borderslee vertellen over hun deelname aan ‘Adam Zkt. Eva VIPS’, waarin ze zichzelf letterlijk blootgeven. -Aandacht voor epilepsie. Matthijs en zijn moeder schuiven aan om te praten over deze ziekte.

Woensdag 17 mei

Met in deze uitzending: -April Darby vertelt over haar rol in de musical ‘The Bodyguard’ […]

Met in deze uitzending: -April Darby vertelt over haar rol in de musical ‘The Bodyguard’ en ze treedt op. -Ferry Doedens is te gast en treedt op. -Pauline Wingelaar en visagist Mika van Leeuwen vertellen over de webserie ‘Man Up Mika’. -Aandacht voor Museum de Fundatie in Zwolle. -Caspar maakt heerlijke spareribs klaar.

Dinsdag 16 mei

Met in deze speciale verjaardagsuitzending (Loretta is vandaag 61 jaar oud geworden) -Actrice Adelheid Roosen vertelt […]

Met in deze speciale verjaardagsuitzending (Loretta is vandaag 61 jaar oud geworden) -Actrice Adelheid Roosen vertelt over haar nieuwe voorstelling. -Evelyn Struik komt praten over haar nieuwe programma ‘Verminkt’. -Styliste Manon Meijers over de nieuwste badkledingtrends. -Gastkok is Janneke Philippi.

Maandag 15 mei

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn rol in de musical ‘Fiddler On […]

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn rol in de musical ‘Fiddler On The Roof’. -Nikkie Plessen komt vertellen over haar nieuwe lifestylekanaal.

Vrijdag 12 mei

Met in deze uitzending: -Styliste Danie Bles is te gast met haar moeder. -Addo Kruizinga […]

Met in deze uitzending: -Styliste Danie Bles is te gast met haar moeder. -Addo Kruizinga en Stanley Burleson vertellen over ‘Elizabeth In Concert’, de concertversie van de succesvolle musical ‘Elisabeth’. -Vandaag is de bekendmaking van de winaar van de BankGiro Loterij Museumprijs. -Slager Dirk Smolders over zijn nieuwe product: de zultkroket.

Donderdag 11 mei

Met in deze uitzending: -Roos Schlikker vertelt over haar eerste roman ‘Huisje boompje beest’. -Caspar […]

Met in deze uitzending: -Roos Schlikker vertelt over haar eerste roman ‘Huisje boompje beest’. -Caspar maakt een echte Zuid-Afrikaanse Braai! -Psycholoog Antoine van Artsen zonder Grenzen hielp mensen met het verwerken van oorlogstrauma’s. -Voeding speelt mogelijk een belangrijke rol bij gewrichtspijn en reuma. -Vivian stapt op de fiets en volgt de Oranjeroute op de Veluwe en Tim Douwsma en zijn moeder komen gezellig op de koffie.

Woensdag 10 mei

Met in deze uitzending: -Patrick Martens is te gast met zijn moeder. -Gaia Aikman en […]

Met in deze uitzending: -Patrick Martens is te gast met zijn moeder. -Gaia Aikman en Naidjim Severina vertellen over hun rol in de musical ‘The Lion King’. -Gastkok Roberta Pagnier maakt tagliata di manzo.

Dinsdag 9 mei

Met in deze uitzending: -YouTubers Sanny, Teske en Defano zijn te gast, samen met hun […]

Met in deze uitzending: -YouTubers Sanny, Teske en Defano zijn te gast, samen met hun moeders. -Het is de Dag van de Slager. Daarom gaat Caspar aan de slag met een T-bonesteak. -Vier jonge musicaltalenten vertellen over de productie ‘Voor Alles Een Eerste Keer’.

Maandag 8 mei

Met in deze uitzending: -Vajèn van den Bosch vertelt over haar hoofdrol in de musical […]

Met in deze uitzending: -Vajèn van den Bosch vertelt over haar hoofdrol in de musical ‘On Your Feet’. -De Belgische zanger Loïc Nottet treedt op. -Gastkok Esther Erwteman maakt een gerecht met groene savooiekool. -Aandacht voor de Internationale Dag van het Rode Kruis. -Tips om slank de zomer in te gaan.

Vrijdag 5 mei

Met in deze uitzending: -Op deze laatste dag van de Down Deeper Week komen Eddy […]

Met in deze uitzending: -Op deze laatste dag van de Down Deeper Week komen Eddy Zoey, Charly Luske en Edwin Jonker praten over vagina’s en de schoonheidsidealen van deze tijd. -Gerard Joling is gast en hij treedt op met Tino Martin. -Aandacht voor de nieuwe tentoonstelling in het Centraal Museum in Utrecht, over 100 jaar De Stijl.

Donderdag 4 mei

Met in deze uitzending: -Lucille Werner praat over haar zoon, Angel, de terugkeer van Lingo, […]

Met in deze uitzending: -Lucille Werner praat over haar zoon, Angel, de terugkeer van Lingo, haar overstap naar SBS6 en de Lucille Werner Foundation. -Paula Kragten vertelt over haar boek ‘Mooi rood is niet lelijk’ dat over het taboe rondom de menstruatie bij vrouwen gaat. -Hetty geeft superhandige tips voor huidproblemen na het scheren van schaamhaar!

Woensdag 3 mei

Met in deze uitzending: -Down Deeper week: Goedele Liekens vertelt alles over de vagina. -Acteur […]

Met in deze uitzending: -Down Deeper week: Goedele Liekens vertelt alles over de vagina. -Acteur Thomas Cammaert vertelt over zijn nieuwe voorstelling ‘De Meiden’. -Aandacht voor de Dag van de Persvrijheid.

Dinsdag 2 mei

Met in deze uitzending: -Auteurs Susan Smit en Marion Pauw praten over hun boek ‘Hotel […]

Met in deze uitzending: -Auteurs Susan Smit en Marion Pauw praten over hun boek ‘Hotel Hartzeer’. -Down Deeper week: aandacht voor twee lastige problemen: vaginisme en schimmelinfectie. -Gastkok is Estée Strooker.

Maandag 1 mei

Met in deze uitzending: -Deze week wordt er aandacht besteed aan de meest intieme plek […]

Met in deze uitzending: -Deze week wordt er aandacht besteed aan de meest intieme plek van de vrouw: de vagina. Nienke Plas, Hannelore Zwitserlood en Sabrina Starke praten hierover. -Yvonne Elliman over de laatste shows van de musical ‘Jesus Christ Superstar’ in Ahoy. -Gastkok Hugo Kennis maakt een Japanse salade.

Vrijdag 28 april

Met in deze uitzending: -Loretta en Quinty ontvangen Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman. Zij […]

Met in deze uitzending: -Loretta en Quinty ontvangen Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman. Zij vertellen over hun rol in de voorstelling ‘Slippers’. -Ook is Justine Marcella, hoofredacteur van het tijdschrift Vorsten, te gast. Zij kijkt samen met Loretta en Quinty terug op Koningsdag 2017.

Donderdag 27 april

Met in deze uitzending: -Historica en schrijfster Reinildis van Ditzhuyzen weet alles over de historie […]

Met in deze uitzending: -Historica en schrijfster Reinildis van Ditzhuyzen weet alles over de historie van ons koningshuis. -Josine Drogendijk blogt over royaltymode en doet alles uit de doeken over de outfits van Máxima! -Tineke de Nooij was een van de gasten op de Uitblinkerlunch met de koning en koningin op paleis Noordeinde. -Caspar maakt koningskip uit de oven met oranje groente! -Loretta neemt een kijkje bij de tentoonstelling ‘Weird Science’ van kunstenaar Folkert de Jong. -Zanger Gerson Main zingt zijn nieuwe single ‘Waarom Leven We Niet In Een Folder’.

Woensdag 26 april

Met in deze uitzending: -Gijs Naber komt praten over de telefilm ‘De Aflossing’. -Jörgen Raymann […]

Met in deze uitzending: -Gijs Naber komt praten over de telefilm ‘De Aflossing’. -Jörgen Raymann vertelt alles over zijn nieuwe boek ‘Raymann zoekt raad’. -De ‘fashion chicks’ van Net5 geven tips voor de perfecte Koningsdagoutfit. -Gastkok Roberta Pagnier maakt een pasta pesto alla calabrese en een kruidensalade. -Tips voor een goede spijsvertering.

Dinsdag 25 april

Met in deze uitzending: -Rik Felderhof vertelt over zijn boek ‘De Vliegenvanger’. -Yes-R treedt op.

Met in deze uitzending: -Rik Felderhof vertelt over zijn boek ‘De Vliegenvanger’. -Yes-R treedt op.

Maandag 24 april

Met in deze uitzending: -Caroline Ligthart vertelt over haar boek ‘Waantje krijgt de knarser’. -Yves […]

Met in deze uitzending: -Caroline Ligthart vertelt over haar boek ‘Waantje krijgt de knarser’. -Yves Berendse treedt op.

Vrijdag 21 april

Met in deze uitzending: -Actrice Imanuelle Grives vertelt over haar rol in ‘Vechtershart’. -Kees van […]

Met in deze uitzending: -Actrice Imanuelle Grives vertelt over haar rol in ‘Vechtershart’. -Kees van der Spek komt praten over zijn programma ‘Oplichters in het Buitenland’. -Actrice Loes Haverkort over haar rol in de film ‘Voor Elkaar Gemaakt’. -In de keuken: Bart van Olphen.

Donderdag 20 april

Met in deze uitzending: -Janny van der Heijden, bekend van ‘Heel Holland Bakt’, musicalacteur Miro […]

Met in deze uitzending: -Janny van der Heijden, bekend van ‘Heel Holland Bakt’, musicalacteur Miro Kloosterman en voetballer Evgeniy Levchenko schuiven aan om uit te leggen waarom het eten van groente zo belangrijk is! -Caspar slaat de handen ineen met Estée Strooker en Esther Erwteman om een heerlijk groentebuffet te maken. -Makkie Mulder van delicious. en Rutger Anema van Allerhande komen met inspirerende ideeën. -Jantien Westerveld vertelt ons alles over de Stichting Méér Muziek in de Klas, die zich inzet voor meer muziekonderwijs op de basisschool.

Woensdag 19 april

Met in deze uitzending: -Schrijfster Francine Oomen praat over haar nieuwe boek. -Robert ten Brink […]

Met in deze uitzending: -Schrijfster Francine Oomen praat over haar nieuwe boek. -Robert ten Brink over een nieuw seizoen van ‘Love Is In The Air’. -Zangcoach Babette Labeij vertelt over haar nieuwe platenlabel en haar bijdrage aan ‘The Voice Kids’.

Dinsdag 18 april

Met in deze uitzending: -Frank Lammers en Abbey Hoes over de familiefilm ‘Hotel de grote […]

Met in deze uitzending: -Frank Lammers en Abbey Hoes over de familiefilm ‘Hotel de grote L’. -Ger Otte en Brigitte Nijman over hun rol in ‘Ciske de Rat’.

Terug naar boven