Uitzendingen

Woensdag 29 maart

Met in deze uitzending: -Oud-judoka Dennis van der Geest vertelt over zijn televisieprogramma’s. -Olivia Lonsdale, […]

Met in deze uitzending: -Oud-judoka Dennis van der Geest vertelt over zijn televisieprogramma’s. -Olivia Lonsdale, Gijs Blom en Jonas Smulders over de telefilm ‘Silk Road’. -Maaike Timmerman over haar rol in het programma ‘Goedemorgen Nederland’. -Caspar kookt met sterrenkok Moshik Roth. Ze maken rendangtosti’s.

Dinsdag 28 maart

Met in deze uitzending: -Gordon is twee keer genomineerd voor de tv-beelden. -Menno Bentveld vertelt […]

Met in deze uitzending: -Gordon is twee keer genomineerd voor de tv-beelden. -Menno Bentveld vertelt over een nieuw seizoen ‘Vroege Vogels’. -Caspar maakt avocadosoep met kip en tortilla’s. -Mell (Melanie Jonk) treedt op. Zij deed in 2014 mee aan ‘The Voice of Holland’.

Maandag 20 maart

Loretta en Quinty ontvangen Kim-Lian van der Meij. Ze vertelt ons over haar nieuwe programma’s […]

Loretta en Quinty ontvangen Kim-Lian van der Meij. Ze vertelt ons over haar nieuwe programma’s én haar uit de hand gelopen hobby: pottenbakken. Daarnaast geven topvisagisten Mika van Leeuwen en Mitzy Mudde lente make-up tips en komt Katell Chevalier optreden.

Vrijdag 17 maart

Met in deze uitzending: -Acteurs Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher praten over de nieuwe misdaadserie […]

Met in deze uitzending: -Acteurs Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher praten over de nieuwe misdaadserie ‘Suspects’. -Nurlaila Karim en Tjindjara Metschendorp spelen in de musical ‘The Bodyguard’ en vertellen hier alles over. -Caspar maakt Schol à la bonne femme. -Lidewy Hendriks van organisatie MIND bespreekt slaapproblemen.

Donderdag 16 maart

Met in deze uitzending: -Sigrid ten Napel is te zien in het toneelstuk ‘De Meeuw’ […]

Met in deze uitzending: -Sigrid ten Napel is te zien in het toneelstuk ‘De Meeuw’ van Anton Tjechov en vertelt hier alles over. -Journalisten Ebru Umar en Roos Schlikker praten over de verkiezingsuitslagen! -Caspar maakt een pantosti: een gezonde snack! -Wetenschapsprogramma ‘Jules Unlimited’ is terug op tv met Eva Koreman, Maurice Lede en Jamie Trenité. -Het programma ‘Bestemming…’ gaat weer van start en ambassadeur Martijn Krabbé vertelt ons alles over zijn bijzondere reis. -Hetty komt met tips voor de Lentekuur.

Woensdag 15 maart

Met in deze uitzending: -Nieuwsanchor Merel Westrik presenteert samen met Humberto Tan de verkiezingsuitslagen. Een […]

Met in deze uitzending: -Nieuwsanchor Merel Westrik presenteert samen met Humberto Tan de verkiezingsuitslagen. Een gesprek met haar over de voorbereidingen op deze spannende avond. -Journalisten Ebru Umar en Roos Schlikker vertellen waar je precies op moet letten als je gaat stemmen. -Pernille over de tentoonstelling ‘Gek van surrealisme’ in Museum Boijmans Van Beuningen. -Gastkok Esther Erwteman maakt een heerlijke auberginesalade. Aandacht voor de eilandengroep Marker Wadden. Speciaal voor de Tweede Kamerverkiezingen staat hier een stemlokaal.

Dinsdag 14 maart

Met in deze uitzending: -Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, komt op de […]

Met in deze uitzending: -Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, komt op de koffie! – Roxeanne Hazes en Willeke zijn Alberti vertellen over ‘Holland Zingt Hazes’. -Vivian liep afgelopen zaterdag mee met de Women´s March in Amsterdam en doet verslag. -Hetty geeft tips voor de lentekuur.

Maandag 13 januari

Met in deze uitzending: -Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD is de eerste vrouwelijke Minister van […]

Met in deze uitzending: -Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD is de eerste vrouwelijke Minister van Defensie. Ze vertelt over de spannende verkiezingen. -Zangeres en actrice Joke Bruijs is dan wel 65 geworden, maar ze neemt geen gas terug. Er komt een nieuw album uit, ‘Young at Heart’. -Boudewijn Poelmann gaat met Jeanine Hennis-Plasschaert in gesprek over de (in)stabiliteit van de wereld! -Het is tijd voor een lenteboost en daarom komt Hetty met een lentekuur.

Vrijdag 10 maart

Met in deze uitzending: -In de musical ‘De Marathon’ zit gloednieuwe muziek van Thomas Acda […]

Met in deze uitzending: -In de musical ‘De Marathon’ zit gloednieuwe muziek van Thomas Acda en Jelka van Houten! Thomas en Jelka praten over hun muzikale klik. -Hoofdredactrices Cécile, Milou en Edine vertellen ons morgen alles over hun campagne Vote for Love, waarin ze mensen oproepen om wijs, eerlijk en vooral met hun hart te stemmen. -Ebru Umar schuift voor de tweede keer aan om de politieke ontwikkelingen te duiden. Roos Schlikker zal het vooral op humoristische wijze over de politiek hebben. -Onze verslaggevers Angenita, Samantha en Vivivan steken de handen uit de mouwen voor de grootste vrijwilligersactie van ons land: NLdoet.

Donderdag 9 maart

Met in deze uitzending: – Lijsttrekker Gert-Jan Segers van de ChristenUnie komt praten over zijn […]

Met in deze uitzending: – Lijsttrekker Gert-Jan Segers van de ChristenUnie komt praten over zijn jeugddromen en de verkiezingen. -De 24-jarige Jessica Scholten is manicurist voor toonaangevende magazines in binnen- en buitenland en is van de partij tijdens Fashion Weeks in Amsterdam, Parijs en Londen. Ze vertelt ons morgen alles over haar bijzondere werk. -Koffietijd nam een kijkje bij het project Join the Club van de Esther Vergeer Foundation die kinderen met een fysieke beperking laat kennismaken met rolstoeltennis. -Sjors van der Panne praat over zijn nieuwe album ‘Met Elkaar’ én treedt op.

Woensdag 8 maart

Met in deze uitzending: -Kathalijne Buitenweg van GroenLinks is te gast. -Aandacht voor de voorstelling […]

Met in deze uitzending: -Kathalijne Buitenweg van GroenLinks is te gast. -Aandacht voor de voorstelling ‘Powervrouwen’ met Pamela Teves, Mylène d’Anjou en Cystine Carreon. -Aandacht voor TeamUp, een project van War Child, UNICEF en Save the Children om vluchtelingenkinderen in Nederland te helpen om alle meegemaakte verschrikkingen een plekje te geven. -Caspar maakt Thaise groene curry met tofu.

Dinsdag 7 maart

Met in deze uitzending: -De lijsttrekker van D66, Alexander Pechtold, komt op de koffie en […]

Met in deze uitzending: -De lijsttrekker van D66, Alexander Pechtold, komt op de koffie en vertelt over zijn jeugd, zijn hobby´s én natuurlijk zijn politieke ambities. -Acteurs Chris Tates en Roos van Erkel praten over de theaterbewerking van het spannende liefdesdrama ‘Twee Vrouwen’. -Pernille heeft een les Pilates gevolgd. Wat vond ze hiervan?

Maandag 6 maart

Met in deze uitzending: -Acteur Daniel Boissevain is te gast, hij speelt de hoofdrol in […]

Met in deze uitzending: -Acteur Daniel Boissevain is te gast, hij speelt de hoofdrol in de film ‘Alberta’. -Edwin Jonker en Sanne Langelaar praten over de film ‘Tuintje in mijn hart’. -Vooruitblik op de Museumnacht in Rotterdam.

Vrijdag 3 maart

Met in deze uitzending: -Mark Rutte, lijsttrekker van de VVD, is te gast in het […]

Met in deze uitzending: -Mark Rutte, lijsttrekker van de VVD, is te gast in het kader van de komende verkiezingen. -Caspar maakt een Italiaanse salade met kip. -O’G3NE treedt op met hun liedje voor het Eurovisie Songfestival.

Donderdag 2 maart

Met in deze uitzending: -Khadija Arib is voorzitter van de Tweede Kamer én de hoogste […]

Met in deze uitzending: -Khadija Arib is voorzitter van de Tweede Kamer én de hoogste vrouw op de kieslijst van de PvdA. Ze vertelt over het voorzitterschap en de Nederlandse politiek. -Tooske Ragas bereikten samen met zeven vriendinnen na een expeditie van zeven dagen de top van de 5325 meter hoge Kilimanjaro en zamelde zo geld in voor War Child. -Mirusia Louwerse is al tien jaar de soliste in de voorstellingen van André Rieu. Ze zingt haar nummer ‘Memory’. -Pernille dompelt zich onder in de geschiedenis van Zuid-Afrika en gaat naar de tentoonstelling ‘Goede Hoop’ over Nederland en Zuid-Afrika vanaf 1600. -Marcel ligt het belang van onze darmen toe. -Caspar maakt gele linzencurry met kalkoen en papadums!

Woensdag 1 maart

Met in deze uitzending: -Fractievoorzitter Henk Krol van 50PLUS is te gast. -Yolanthe Sneijder-Cabau vertelt […]

Met in deze uitzending: -Fractievoorzitter Henk Krol van 50PLUS is te gast. -Yolanthe Sneijder-Cabau vertelt over haar nieuwe programma ‘Reunited’. -Caspar maakt eggs Benedict met zalm.

Dinsdag 28 februari

Met in deze uitzending: -Schrijfster Heleen van Royen is te gast. Zij maakte een documentaire […]

Met in deze uitzending: -Schrijfster Heleen van Royen is te gast. Zij maakte een documentaire over haar dementerende moeder. -Arie Boomsma en Milou Turpijn van tijdschrift Women’s Health over de campagne ‘Stronger Than Your Boyfriend’, tegen ‘bodyshaming’. -Caspar maakt parelgortsoep. -Tim Douwsma treedt op.

Maandag 27 februari

Met in deze uitzending: -De cast van de voorstelling ‘De Grote Drie’ is te gast: […]

Met in deze uitzending: -De cast van de voorstelling ‘De Grote Drie’ is te gast: Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth. – Tommy Driessen, Patrick Martens en Charlotte Bouman bespreken de Oscars. -Aandacht voor de risico’s van koolstofmonoxide.

Vrijdag 24 februari

Met in deze uitzending: -Columniste Ebru Umar bespreekt de verkiezingsstrijd. -Zangeres Do vertelt over haar […]

Met in deze uitzending: -Columniste Ebru Umar bespreekt de verkiezingsstrijd. -Zangeres Do vertelt over haar nieuwe album. -Couturier Addy van den Krommenacker praat over de jurken van prinses Diana. -Gastkoks Nadia Zerouali en Merijn Tol maken groentegerechten uit het Midden-Oosten.

Donderdag 23 februari

Met in deze uitzending: -Vivienne van den Assem schuift aan. Ze is sinds 2016 dagelijks […]

Met in deze uitzending: -Vivienne van den Assem schuift aan. Ze is sinds 2016 dagelijks te zien bij ‘Goedemorgen Nederland’. -CDA-politica Anne Kuik is een van de jongste kandidaten op lijst tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen. Ze vertelt over haar carrière. -Singer-songwriter Olivier Alexander komt langs om zijn nieuwe single ten gehore te brengen. -Anita Witzier legt uit waarom zij zich inzet voor Hulphond Nederland. -Gastkok Carola de Kanter maakt asperges met rijstnoedels en Japanse dressing.

Woensdag 22 februari

Met in deze uitzending: -Babyspecial: presentatrice Leonie ter Braak, fotomodel Kim Kötter en pornoactrice Bobbie […]

Met in deze uitzending: -Babyspecial: presentatrice Leonie ter Braak, fotomodel Kim Kötter en pornoactrice Bobbie Eden vertellen over hun zwangerschapsperiode en het moederschap. -Roberta Pagnier bereidt een heerlijk groentegerecht.

Dinsdag 21 februari

Met in deze uitzending: -Kluun vertelt over zijn nieuwe boek, ‘DJ’. -Sarah Nauta speelt in […]

Met in deze uitzending: -Kluun vertelt over zijn nieuwe boek, ‘DJ’. -Sarah Nauta speelt in de nieuwe internationale Disneyserie ‘The Lodge’. -Gastkok Esther Erwteman maakt fatoush, een kruidige salade met krokant brood.

Maandag 20 februari

Met in deze uitzending: -Drie nieuwe jonge acteurs uit de musical ‘Ciske De Rat’ zijn […]

Met in deze uitzending: -Drie nieuwe jonge acteurs uit de musical ‘Ciske De Rat’ zijn te gast. -Jill Schirnhofer geeft creatieve knutseltips. -Gastkok Estée Strooker komt koken.

Vrijdag 17 februari

Met in deze uitzending: -Bracha van Doesburg vertelt over een nieuw seizoen ‘Nieuwe Buren’. -Een […]

Met in deze uitzending: -Bracha van Doesburg vertelt over een nieuw seizoen ‘Nieuwe Buren’. -Een optreden van Klubbb3, het nieuwe project van Jan Smit. Het schlagertrio bestaat verder uit de Duitser Florian Silbereisen en de Belg Christoff De Bolle. -Caspar maakt gepofte aardappels, avocadosalade en Duitse biefstuk.

Donderdag 16 februari

Met in deze uitzending: -Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft drukke tijden achter de rug vanwege de […]

Met in deze uitzending: -Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft drukke tijden achter de rug vanwege de Amerikaanse verkiezingen. Gelukkig heeft hij nu tijd om langs te komen! -Technische vrouwen. Vrouwen en techniek lijken meestal niet de beste combinatie. Toch zijn er behoorlijk wat vrouwen die in de techniek werken. Drie van hen schuiven aan om over hun werk te vertellen. -Caspar kookt samen met Gregor Christiaans uit ‘Lekker Vet – alles over olijfolie’, het kookboek van Gregor. Ze maken overheerlijke geroosterde bloemkool.

Woensdag 15 februari

Met in deze uitzending: -Zangers Nielson en Kris Wauters praten over hun jurydeelname aan de […]

Met in deze uitzending: -Zangers Nielson en Kris Wauters praten over hun jurydeelname aan de nieuwe talentenjacht ‘The Band’. -Caspar maakt een vezelrijke venkelsoep met gamba’s. -De zieke tieners Catherine, Daimon, Rachel en Julian vertellen over hun deelname aan het programma ‘Hallo, Ik Heb Kanker’.

Terug naar boven