Uitzendingen

Woensdag 22 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Hoofdredacteuren Sara van Gorp en Marije Veerman praten over het ouderschap. […]

Met in deze uitzending: -Hoofdredacteuren Sara van Gorp en Marije Veerman praten over het ouderschap. -Lange Frans en Willeke Alberti vertellen over Het Muziek Feest Van Het Jaar, een avond vol spectaculaire optredens. -Nationaal Fonds Kinderhulp zorgt met de Actie Pepernoot ervoor dat kinderen van minderbedeelden ook cadeautjes krijgen met Sinterklaas. Rudolph van Veen zet zich voor deze actie in.

Dinsdag 21 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Acteur Robbert van den Bergh met het laatste showbizznieuws. -Debby Petter […]

Met in deze uitzending: -Acteur Robbert van den Bergh met het laatste showbizznieuws. -Debby Petter over haar nieuwe voorstelling, de monoloog ‘In Mijn Hoofd’. -Marieke Elsinga ging voor Cordaid naar Ethiopië. -Caspar maakt Franse stoof met tamme kastanjes.

Dinsdag 14 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn musicaldebuut ‘Fiddler On The Roof’ en […]

Met in deze uitzending: -Thomas Acda vertelt over zijn musicaldebuut ‘Fiddler On The Roof’ en de film ‘Oh Baby’, die hij regisseerde. -Francine Oomen heeft een logboek gemaakt waarin je alles kunt bijhouden als je in de overgang komt. -Caspar maakt gegrilde zeebaars met geroosterde knolselderij.

Maandag 13 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Simone van der Vlugt praat over haar onlangs verschenen roman ‘De […]

Met in deze uitzending: -Simone van der Vlugt praat over haar onlangs verschenen roman ‘De Doorbraak’. -Lucas van de Meerendonk en Welmoed Sijtsma van het ‘Jeugdjournaal’ bespreken het nieuws. -Suzan & Freek laten hun nieuwste cover horen. -Caspar maakt een winterse koolsoep met spek, rookworst en aardappel.

Vrijdag 10 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -De wereldberoemde tv-kok Jamie Oliver is te gast. Hij vertelt over […]

Met in deze uitzending: -De wereldberoemde tv-kok Jamie Oliver is te gast. Hij vertelt over zijn leven, zijn carrière, zijn nieuwste kookboek en ook bereidt hij een heerlijke maaltijd!

Woensdag 8 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Online redacteuren over hun eigen format op het internet. -Renée Fokker […]

Met in deze uitzending: -Online redacteuren over hun eigen format op het internet. -Renée Fokker over haar rol in Chaussée d’Amour. -Celine Verheijen heeft het laatste woord voor Defence for Children.

Dinsdag 7 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Koos van Plateringen met het laatste showbizznieuws. -Tina de Bruin vertelt […]

Met in deze uitzending: -Koos van Plateringen met het laatste showbizznieuws. -Tina de Bruin vertelt over The Play That Goes Wrong. -Aaltje van Zweden over haar zelfgeschreven boek over haar autistische zoontje.

Maandag 6 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Fotografen Guus Dubbelman en Sanne de Wilde bespreken het nieuws en […]

Met in deze uitzending: -Fotografen Guus Dubbelman en Sanne de Wilde bespreken het nieuws en praten over hun werk. -Marcel Musters en Lies Visschedijk vertellen over hun voorstelling ‘Buik’. -Pip Pellens en Sebastiaan Labrie zetten zich in voor meisjes in Bangladesh die gedwongen worden te trouwen. -Roberta Pagnier maakt shepherd’s pie.

Vrijdag 3 november | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Humberto Tan vertelt over het Sinterklaasverhaal dat hij schreef. -Ernest van […]

Met in deze uitzending: -Humberto Tan vertelt over het Sinterklaasverhaal dat hij schreef. -Ernest van der Kwast praat over zijn nieuwe boek ‘Jouw Toekomst Is Mijn Toekomst’. -Regisseur David Cocheret maakte de online dramaserie ‘De Slet Van 6VWO’. -Danny Jansen maakt vegetarische loempia’s.

Donderdag 2 november | Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis […]

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

Woensdag 1 november | Koffietijd

In het kader van de duurzaamheidsweken heeft ‘Koffietijd’ vandaag een foodspecial over duurzaamheid.

In het kader van de duurzaamheidsweken heeft ‘Koffietijd’ vandaag een foodspecial over duurzaamheid.

Dinsdag 31 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Peter van der Vorst praat over zijn nieuwe programma ‘Onschuldig?!’. -Margriet […]

Met in deze uitzending: -Peter van der Vorst praat over zijn nieuwe programma ‘Onschuldig?!’. -Margriet Brouwer vertelt over de ‘Natuurwerkdag’. -Patrick Martens brengt ons op de hoogte van alle nieuwtjes in showbizzland. -Caspar maakt spitskoolstamppot met Algerijnse runderworsttajine.

Maandag 30 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Valerio Zeno presenteert het nieuwe seizoen van de comedyquiz ‘Rare Jongens’. […]

Met in deze uitzending: -Valerio Zeno presenteert het nieuwe seizoen van de comedyquiz ‘Rare Jongens’. -Cilly Dartell woont sinds kort in Florida en vertelt hoe ze dat vindt. Haar zoon, regisseur David Cocheret, praat over de nieuwe online-dramaserie ‘De slet van 6VWO’.

Vrijdag 27 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Do zet zich in voor de campagne Omarm Psoriasis. Samen met […]

Met in deze uitzending: -Do zet zich in voor de campagne Omarm Psoriasis. Samen met Mara Haverkort, die zelfs psoriasis heeft, brengt Do een nummer uit. -Jon van Eerd is weer in de theaters te zien met ‘Harrie & Eva’ en vertelt hierover. -Koffietijdvrouwen Cathelijne, Lottie, Marieke en Wendy praten over de actie #MeToo.

Donderdag 26 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Roué Verveer licht een tipje van de sluier op van het […]

Met in deze uitzending: -Roué Verveer licht een tipje van de sluier op van het nieuwe programma ‘Happy Hour’! -Muzikant en cabaretier Vincent Bijlo is ambassadeur van de Nacht van de Nacht. Hij vertelt over deze campagne van de Natuur en Milieufederaties, waarin bedrijven en gemeentes opgeroepen worden om duurzamer met verlichting om te gaan.

Woensdag 25 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Tommy Wieringa vertelt over zijn nieuwe boek ‘De Heilige Rita’, een […]

Met in deze uitzending: -Tommy Wieringa vertelt over zijn nieuwe boek ‘De Heilige Rita’, een schitterende en ontroerende roman over vader en zoon. -Sterre van Leer van Psychologie Magazine en Eveline Helmink van Happinez lichten de laatste ontwikkelingen in de wereld van psychologie toe. -Rachèl Louise, Elske DeWall en Krystl vormen samen het nieuwe muziektrio The Bluebirds en praten over hun eerste single!

Dinsdag 24 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Deze week komt het duofotoboek ‘ARUBA’ uit van Marco Borsato en […]

Met in deze uitzending: -Deze week komt het duofotoboek ‘ARUBA’ uit van Marco Borsato en Raymond Rutting. Ze vertellen over de reis naar Aruba die zij maakten om de authentieke cultuur van het eiland in beeld te brengen.

Maandag 23 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: Mart Visser presenteert dit najaar zijn vijftigste hautecouturecollectie. Een mooie aanleiding […]

Met in deze uitzending: Mart Visser presenteert dit najaar zijn vijftigste hautecouturecollectie. Een mooie aanleiding om in Amsterdam een tijdelijk museum met een conceptstore te openen. Mart vertelt er alles over. -Esmée van Kampen speelt in de cabaretvoorstelling ‘Tijd voor een trio’ een twijfeldertiger. Volgende maand wordt ze zelf dertig. In hoeverre herkent ze zichzelf in haar personage?

Vrijdag 20 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Voormalig GTST’-actrice Maria Kooistra had alles. Ze had een rijke man […]

Met in deze uitzending: -Voormalig GTST’-actrice Maria Kooistra had alles. Ze had een rijke man en baadde in luxe. Maar toen ging haar man failliet en volgde er een scheiding. Maria komt vertellen hoe haar leven is veranderd.

Donderdag 19 oktober | Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis […]

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

Woensdag 18 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Liz Snoijink en Susan Visser schitteren samen in het theater in […]

Met in deze uitzending: -Liz Snoijink en Susan Visser schitteren samen in het theater in ‘De man van je leven’. In deze voorstelling speelt Liz een ernstig zieke vrouw die op zoek gaat naar een nieuwe vrouw voor haar man. Liz en Susan vertellen hoe ze zich op deze rollen hebben voorbereid.

Dinsdag 17 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Addy van den Krommenacker vertelt over zijn modehommage aan Sandra Reemer. […]

Met in deze uitzending: -Addy van den Krommenacker vertelt over zijn modehommage aan Sandra Reemer. In zijn couturezaak zijn de meest iconische kledingstukken van Sandra te bewonderen. -Patrick Martens geeft ons een kijkje achter de schermen op de set van ‘Pipo de Clown’.

Maandag 16 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: Anne Kuik (CDA), Lisa Westerveld(GroenLinks) en Jessica van Eijs (D66) zijn de nieuwe gezichten van […]

Met in deze uitzending: Anne Kuik (CDA), Lisa Westerveld(GroenLinks) en Jessica van Eijs (D66) zijn de nieuwe gezichten van de Tweede Kamer. Yvette van Boven heeft een nieuw kookboek ‘Home Sweet Home’ geschreven en wij gingen met haar mee naar haar geboorteland, Ierland. Gaston over het 25-jarig jubileum van de Postcode Loterij straatprijs en

Vrijdag 13 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: -Ivo Niehe debuteerde afgelopen zomer in de theaters met de voorstelling […]

Met in deze uitzending: -Ivo Niehe debuteerde afgelopen zomer in de theaters met de voorstelling ‘Drs. Down’ en heeft plannen voor een volgend stuk. -Patrick Martens was bij de uitreiking van de Televizier-Ring en vertelt ons alle ins en outs.

Donderdag 12 oktober | Koffietijd

Met in deze uitzending: De Gouden Televizier-Ring 2017 wordt vanavond uitgereikt. Angela Schijf en Sjoerd […]

Met in deze uitzending: De Gouden Televizier-Ring 2017 wordt vanavond uitgereikt. Angela Schijf en Sjoerd Pleijsier hebben de ring al eens gewonnen. Maar wat voor impact had het winnen van de ring op hun carrière? Zij vertellen hier alles over.

Zoek een uitzending

Sorteer op programma fragment

Terug naar boven