Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Koffietijd challenges

Vegan mac & cheese
1 oktober beginnen we aan de Vegan Challenge. Roberta trapt af met een heerlijke mac & cheese!

Ingrediënten voor 4 porties vegan mac & cheese 
3 sneeën zuurdesembrood
2 takjes rozemarijn
Half bosje peterselie 
200 gram ongebrande en ongezouten cashewnoten (24 uur voorgeweekt) 
4 bolpompoentjes 
150 ml havermelk 
1 el mosterd 
1 tl appel ciderazijn 
1 teentje knoflook, geperst 
20 g edelgistvlokken (Mag meer) 
Peper
zout 
uienpoeder
paprikapoeder 
500 g pasta

Doe de sneeën zuurdesembrood met de rozemarijn en peterselie in de keukenmachine tot het is verkruimeld. Zet apart. Laat de cashewnoten 24 uur weken in water. Pureer ze samen met de havermelk. Hol de pompoen uit, smeer in met olie en bak voor 25 minuten op 200 graden. De platte kant mag op de bakplaat. Hol het vruchtvlees van de pompoen uit, zodat er genoeg ruimte is om de pasta in de pompoen op te dienen. Kook ondertussen de pasta al dente en voeg de pompoen, knoflook, azijn, mosterd, edelgist, uienpoeder en paprikapoeder toe aan de cashewpasta. Laat de keukenmachine nog even draaien tot het een glad mengsel is. Proef even of je nog peper en zout toe wilt voegen. Warm de saus op en mix met de pasta. Vul de pompoen met macaroni, strooi het broodkruim er over en bak de pompoen nog 10 minuten af in de oven af. Strooi als finishing touch nog wat peterselie over de pompoen die je over hebt van het broodkruim. Eet smakelijk!

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.