Vandaag in Koffietijd

We kunnen weer bijna genieten van ons welverdiende weekend. En er is natuurlijk geen betere manier om je vrijdag te beginnen dan met Koffietijd! Benieuwd wie er langskomen? Je leest het hier!

Imanuelle Grives
Imanuelle Grives speelt in het tweede seizoen van Vechtershart, waarvan kortgeleden het tweede seizoen is begonnen. In de serie speelt ze de badass kickbokser Selma, een rol waarvoor ze zich flink voor in het zweet moet werken! Ze vertelt ons vandaag alles over haar personage én haar zware trainingsprogramma. Kijken dus!

Kees van der Spek
In het programma Oplichters in het buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met een verborgen camera zien hoe de oplichters te werk gaan. Dit is alweer het vijfde seizoen dat gemaakt werd van het succesvolle programma, waarvan Kees zelf het format bedacht. Nieuwsgierig naar Kees’ verhalen? Je hoort ze vandaag om 10:00 uur!

Heb jij een leuke vraag voor Kees van der Spek? Stel deze dan hier en maak kans op een Postcode Loterij koffer met hotelovernachting en diner voor twee!

Bakken met Bart
Bart was al vaker te zien in Koffietijd, maar je kunt hem ook kennen van Instagram. Daar zijn namelijk zijn korte video’s van vijftien seconden te vinden, waar hij eenvoudige visrecepten uitlegt. Morgen maakt hij voor ons gebakken Oosterschelde vis met asperges, lamsoor en zeekraal. Klinkt goed, hè! Wil je meer kookinspiratie? Klik dan hier voor alle recepten van Caspar en deel je resultaat op Instagram via #KokenMetCaspar.

Feest!
Vandaag is het feest! Basisschoolleerlingen in heel Nederland zullen vandaag ontbijten, zingen en sporten tijdens de Koningsspelen, welke vijf jaar geleden zijn opgericht door voormalig tennisser Richard Krajicek. Sindsdien zijn de Koningsspelen een jaarlijks terugkerend evenement waar iedereen van geniet!

Loes Haverkort
Loes speelt een hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Voor Elkaar Gemaakt. Verder duikt ze met haar man de studio in om nummers te maken met hun indiepop-band LOISV en heeft ze het druk met haar kindjes. Genoeg om over te praten, dus! Kun je nou echt niet wachten? Kijk dan vast naar onze beelden van de première van Voor Elkaar Gemaakt!

Vol is vol!
We kennen het gevoel allemaal wel: je eet nét dat beetje te veel en krijgt naderhand last van een vol gevoel. Daar heeft Marcel een oplossing voor! Benieuwd? Kijk dan straks naar Koffietijd!

Nieuwsgierig geworden? Kijk morgen om 10:00 uur weer naar een nieuwe Koffietijd!

Meer Koffietijd? Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter!
Koffietijd Logo Roze