Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Vrouwelijke slager met pit: Rianka Heinen
Deze week komt er elke dag een gepassioneerde slager bij ons te gast met ieder een eigen verhaal én een goed stuk vlees.
Op 11, 12 en 13 mei worden slagers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Slager XXL. Dé uitgelezen kans voor slagers om jongeren enthousiast te maken voor het werk in de slagerij én om de consument te laten zien dat de slagersbranche meer is dan alleen werken met vlees. Op deze dagen zijn de deelnemende slagerijen en bedrijven open voor publiek om te laten wat er allemaal gebeurt in de slagerij en daar omheen. Zo zijn er door heel het land verschillende workshops en demonstraties bij te wonen. Slagers op de koffie Deze week komt er elke dag een gepassioneerde slager bij ons te gast met ieder een eigen verhaal én een goed stuk vlees. Vandaag staat Rianka Heinen van slagerij Versmarkt naast Caspar in de keuken en deze stoere vrouw neemt een T-bone steak mee! Rianka Rianka is 24 jaar oud en het slagersvak is haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al vaak in haar vaders slagerij te vinden. In het begin om daar worstjes aan de klanten uit te delen, maar later had ze hier ook een bijbaantje. Haar vader was, en is nog steeds, haar leermeester en zo begon ze passie te krijgen voor het slagersvak. Toch sloeg ze na de middelbare school een heel andere richting in... Wat dit is en waarom ze tóch voor het slagersvak heeft gekozen zie je vandaag in Koffietijd. Wil je meer weten? Neem hier een kijkje!
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved