Wist je dat Sanne Vogel…

Sanne Vogel werkt al vanaf haar zestiende als professioneel actrice, schrijfster en regisseuse. Jarenlang stond ze op de PARADE met eigen producties, die ze samen met haar broer produceerde onder hun eigen gezelschap de Vogelfabriek. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Claudia in Het Schnitzelparadijs en als de tienerversie van Annie M.G. Schmidt in de gelijknamige serie. Inmiddels heeft ze heel wat films op haar naam staan, regisseerde ze de films Hartenstraat en Brasserie Valentijn en behaalde ze de tweede plek in het tiende seizoen van Wie is de Mol?.

Wist je dat Sanne…

  • …een rol speelde in de Nederlandse romkom’s Verliefd op Ibiza en Mannenharten?
  • …hoogsensitief is en bij een psycholoog loopt die haar leert grenzen te stellen? In VIVA zei ze: “Ik vind het leuk om over mijn grenzen heen te gaan, maar dat moet ik eigenlijk niet doen, want ik word er uiteindelijk niet blijer van.”
  • …in 2010 werd verkozen tot meest sexy vegetariër door bezoekers van de webstie van Wakker Dier?
  • …verloofd is met Melchior? De actrice is 27 juli ten huwelijk gevraagd, maar heeft het maar liefst twee maanden stil gehouden!
  • …een nieuwe documentairevoorstelling heeft gemaakt, genaamd Nieuwe Familie? De voorstelling gaat over de vriendschap tussen Sanne en Syrische vluchtelingen Muayad en Amir. In het stuk komen veel verschillende aspecten langs, zoals vriendschap, liefde, onbegrip, volwassen worden, het kiezen van familie, het delen van emoties en het missen van iedereen die je kwijtraakt.

Foto: Instagram Sanne Vogel