Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Witlof salade met gepaneerde scholfilet
Caspar kookt in Frankrijk!

 

Ingrediënten
6 stronken witlof, buitenste blaadjes verwijderd
1 sinaasappel geschild en in kleine stukken gesneden
2 mandarijntjes geschild en in kleine stukken gesneden
1 bakje cherry tomaatjes gehalveerd
10 cornichons fijn gesneden
2 eetlepels yoghurt
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels appelazijn

4 scholfilets
2 handjes paprika chips goed fijn gemaakt
2 eieren losgeklopt
4 eetlepels bloem
1 citroen in partjes

Bereiding
Snijd de witlof in ringen en verwijder het hart. Meng met de overige ingrediënten van de salade en laat lekker trekken. Smelt 1 klontje roomboter in een bakpan met 2 eetlepels olijfolie en verhit dit goed. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het ei. Als laatste haal je de vis door de chips en bak je hem vrij vlot aan twee kanten bruin. Serveer de gebakken vis met de salade en een partje citroen .

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.