Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Zoete aardappels gevuld met stamppot van rucola, gedroogde tomaten en geitenkaas  
Een gezonde snack of bijgerecht.

Ingrediënten
5 zoete aardappels
1 bak rucola
Sojamelk
20 mini tomaten
kruidenolie
1 rolletje geitenkaas  

Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden. Snijd alle tomaten door midden en leg met de open kant naar boven op een ovenplaat. Bestrooi de tomaten met zout peper en kruidenolie, zet ze daarna voor 20 minuten in de oven.
Kook de zoete aardappels zonder ze te schillen in kokend water beetgaar, spoel daarna af met koud water en snijd de aardappels in de lengte doormidden. Schraap het vlees van de aardappel met een lepel uit de schil en bewaar in een kom, bewaar ook de schillen.
Verwarm de sojamelk in een pan en maak een stevige puree van de zoete aardappel. Voeg nu de rucola toe en stamp fijn. Breng op smaak met zout en peper. Schep de puree in de schillen en zet op een ovenplaat. Leg nu op iedere aardappel wat gedroogde tomaten en kruimel er wat geitenkaas over. Zet terug in de oven totdat de geiten kaas bruin begint te kleuren. Serveer met nog wat extra verse rucola.

Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.