Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur

Culinair

Zoetzuur van gemengde groenten
Jeroen Hazebroek maakt zoetzuur van gemengde groenten uit zijn boek 'Hete rook!'

Ingrediënten:
¼ witte kool, gesneden
¼ bloemkool, gesneden
200 g wortelen, gesneden
3 uien, gesneden
1 teen knoflook, gesneden
2 lombokpepers, gesneden
kannetje met 240 ml water
480 ml azijn
400 g suiker
2 tl kurkuma
snufje zout

Bereiding:

  • Bak de groenten in een pan.
  • Meng de azijn met de suiker in een aparte pan, breng dit aan de kook.
  • Voeg kurkuma toe met een snufje zout.
  • Laat nog 2 minuten doorkoken.
  • Giet de groenten af maar gooi het kookvocht niet weg!
  • Doe de groenten in een weckpotje en doe het kookvocht erbij totdat de groenten onderstaan.
Copyright 2017 Talpa Producties BV | Gebruiksvoorwaarden | Spelvoorwaarden | Privacy Policy | Cookie Policy | All Rights Reserved
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, ik ga akkoord met het gebruik van cookies op deze site.