Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Duurzame groentetaart van overgebleven groentes
Met deze duurzame groentetaart kom je de week door met overgebleven groentes!

Voor 6 personen

Ingrediënten:

  • 2 zoete aardappels
  • 8 Groene asperges        
  • Romanesco roosjes      
  • Sojamelk 
  • Stukje geitenkaas         
  • Overgebleven kruiden 
  • Olijfolie 
  • Zout en peper  

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd 6 dikke schijven in de lengte. Snijd het overige van de zoete aardappel klein . Kook alles beetgaar in de soja melk maar zorg dat de schijven heel blijven Haal de schijven eruit en leg ze op een bakplaat Stamp het overige van de aardappels tot een mooie puree en houd apart in spuitzak. Gril de asperges tot deze mooie grilstreepjes hebben. Blancheer de bloemkool roosjes tot deze beetgaar zijn Maak van de olie en de kruiden een mooie groene kruiden dressing. Nu de opbouw spuit de puree in dopjes op de schijven Leg hierop de romanesco roosjes en er tussen de asperges Kruimel de geitenkaas erover en plaats dan in de oven op de grill stand voor 15 minuten. Opscheppen en de groentetaart is klaar!

Eetsmakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.