Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Gevulde aardappels met gerookte makreel
Deze gevulde aardappel is een heerlijk voorgerecht die je zowel vegetarisch als niet-vegetarisch op tafel kunt zetten.

Ingrediënten:

  • 4 kruimige aardappels
  • 200 gr gerookte makreel
  • 1 friszoete appel, zoals Elstar of Jonagold
  • 3 el crème fraîche
  • 2 el mayonaise
  • 2 el kappertjes
  • 2 sjalotjes
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 el amandelschaafsel
  • Bosje verse dragon
  • 1 citroen
  • Peper en zout

Bereidingswijze:
Kook de aardappels in de schil in 20 minuten gaar.

Snijd ondertussen de appel en de selderij in blokjes en snipper de sjalotjes.

Giet de aardappels af, snijd het kapje eraf en hol de aardappel voorzichtig uit met een lepel. Meng de aardappelvulling met de appel, selderij, sjalotjes, crème fraiche, mayonaise, fijngesneden dragon, de kappertjes, sap van een citroen en peper en zout naar smaak.

Vul de aardappel met de vulling en maak af met de gerookte makreel. Garneer met het groen van de bleekselderij en het amandelschaafsel.

Eet  smakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.