Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Pasta Senatori
Hugo maakt samen met Johnny de Mol en kunstenaar Selwyn Senatori een familierecept van Selwyn: Pasta Senatori!

Ingrediënten:

  •  600 gr rundergehakt
  • Scheutje olijfolie
  • 400 gr kastanje champignons, in grove stukken
  • Flinke scheut rode wijn
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 3 bosuien, witte deel in dunne ringen gesneden
  • 350 gr tomato frito
  • 300 gr penne rigate
  • Stuk Parmezaanse kaas
  • Bosje verse oregano 

Bereidingswijze:

Rul het gehakt in een scheutje olijfolie. Voeg zodra het gehakt bruin kleurt de champignons toe en bak kort mee. Blus af met een flinke scheut wijn en voeg de ui, knoflook en bosui toe. Bak 5 minuten mee. Voeg de tomato frito toe en laat het geheel zachtjes sudderen.

Kook de pasta beetgaar en giet af.

Verdeel de pasta over de borden en schep er de saus overheen. Maak het geheel af met geraspte Grana Padano en verse oregano.

Volgens Selwyn eet een échte Italiaan zijn pasta met dubbele koolhydraten. Dus pasta in de ene hand, en een stuk brood of soepstengels in de andere hand.

Buon Appetito!

Delen
Recepten
Za'atar salade met halloumi, gewelde amandelen en anijs
''Dit is een hele elegante appetizer. Bij het bakken van de halloumi moet je de rest van de salade al klaar hebben liggen, want het lekkerst is het als de halloumi zacht smeltend zoutig en warm is!'' Jigal maakt dit gerecht uit het nieuwe Libanese kookboek 'Beiroet' van Merijn Tol.
Recepten
Gegrilde knolselderij met Hollandse garnalen
Vandaag maakt Hugo een recept met de Hollandse garnaal. Er zijn heel wat soorten garnalen die over de hele wereld voorkomen, waarvan er zo’n driehonderd benut worden voor menselijke consumptie. Daarvan geldt de Hollandse garnaal (Crangon crangon) als een van de bekendste soorten.
Lekker bezig
Lekker Bezig familie Nagelkerkjes! (aflevering 24)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een uniek kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat bij de familie Nagelkerkjes.
Recepten
Plaatpizza voor de family
Bekijk meer
Meer bekijken
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.