Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Pasta uit 1 pan
Een razendsnelle pasta waar je maar 1 pan voor nodig hebt!

Ingrediënten:

  • 450 gram gehakt
  • 1 courgette, gehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/2 ui, fijngehakt
  • 1 rode paprika, fijngehakt
  • 1 groene paprika, fijngehakt
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • 500 ml water
  • 250 gram farfalle
  • 1/2 theelepel peper
  • 150 gram ricotta
  • 1 bol mozzarella
  • Dun gesneden of gehakte verse basilicum 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 190 graden Celcius. Verhit een gietijzeren pan op middelhoog vuur en bak het rundergehakt met de ui, knoflook courgette en paprika in 10 minuten gaar. Voeg daarna de gepelde tomaten, water en peper toe. Breng aan de kook en roer de pan regelmatig door, gedurende 5 minuten.

Haal van het vuur en roer de pasta er door. Roer de ricotta lichtjes door de saus, maar meng niet helemaal. Bedek met folie en bak 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi daarna met mozzarella. Bak nog eens 7 tot 10 minuten of tot de pasta zacht is en laat 5 minuten staan. Bestrooi met basilicum voor het opdienen.

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.