Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Ratatouille
De klassieke Franse ratatouille is deze week favoriet van Rob Geus!

Ingrediënten:  

  • 1 blikje tomaten puree
  • 1 blik tomaten blokjes
  • 4 vleestomaten
  • 1 courgette groen
  • 1 courgette geel
  • 1 witte ui
  • 3 tenen knoflook
  • 1 aubergine
  • 1 bosje Italiaanse kruiden (Tijm oregano rozemarijn salie)
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • 1 Rustiek Stokbrood

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en de knoflook en fruit kort aan in wat olijfolie. voeg de tomaten puree en bak even minuut mee. Voeg nu de tomatenblokjes samen met wat zout en peper en de gesnipperde kruiden. Giet dit in een met olie ingevette ovenschaal. Snijd alle groente nu in zeer dunne plakjes liefs met een schaaf of mandoline of scherp mes. Leg de plakjes nu mooi om en om in het laagje tomatensaus. Dek de groente af met wat bakpapier en bak ong 45 min in de oven. Serveer met wat brood!  

Eetsmakelijk  

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.