Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Samensmeltingsdiner
Drie verschillende gerechten die samensmelten in een diner om van te smullen!

Cheeseburgers    

 Ingrediënten:

  • 500 gr rundergehakt
  • 4 hamburger broodjes
  • 2 rode uien
  • 1 little gem
  • 1 tomaat
  • 1 el suiker
  • 1 scheut rode wijn
  • 1 el ketchup
  • 1 el mosterd
  • 4 plakken cheddar
  • 1 tl komijn poeder
  • Peper en zout
  • Roomboter  

Bereidingswijze:

Snijd de ui in halve ringen en fruit aan in wat boter. Voeg de suiker toe en blus af met de rode wijn. Laat zachtjes inkoken. Meng het gehakt met peper, zout en de komijn en vorm er mooie burgers van. Bak de burgers 2 kanten bruin en smelt de kaas er over. Gril broodje aan binnenkant lekker krokant. We gaan nu stapelen! Leg de sla op het broodje. Leg hierop de burger en smeer de ingekookte uien er over. Snij een plakje tomaat en leg daar weer bovenop. Smeer de mosterd en ketchup op het overgebleven broodje en stapel hem op de burger.  

Saté:

 Ingrediënten:

  • 500 gr kipfilet en/of kippendijen

Basis marinade: 

  • 1/2  tl knoflookpoeder
  • 1/2 tl gemalen korianderzaad
  • Zout en peper
  • 5 el Ketjap Manis

Bereidingswijze:

 Snijd de kip in stukjes en laat het minimaal een half uur marineren.   Rijg de saté aan sateprikkers en gril ze op een bakplaat of in een pan. Tip: ze zijn heerlijk met satésaus en gebakken uitjes!  

Satésaus (je kan Go-Tan satésaus gebruiken of zelf maken met pindakaas, sambal badjak (Go-Tan) en Ketjap Manis (Go-Tan) Gebakken uitjes (Go-Tan) en eventueel Kroepoek (Go-Tan)  

Wok gerecht:  

Ingrediënten:  

Bereidingswijze:  

Gril of bak de stukjes tofu in een aparte pan. Bereid de mihoen volgens de verpakking en spoel af met koud water. Pak een mooie wokpan en Wok daarin de ui, groene paprika en rode paprika gaar. Voeg daarna de garnalen en courgette toe. Maak de wok compleet met Go-Tan Original wok chilli garlic en blus af met een scheut kokosmelk. Voeg de mihoen weer toe aan het mengsel en roer kort door. Om het helemaal af te maken snij je de lente uit en strooi je die over de mihoen.      

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.