Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Spaghetti alla puttanesca

Ingrediënten:

  • 400 gr spaghetti
  • 400 gr tomaten
  • 1 blikje ansjovis
  • 2 el kappertjes
  • 120 gr zwarte olijven zonder pit
  • 2 tl chilivlokken
  • 1 stuk Parmezaanse kaas
  • Bosje verse basilicum
  • Olijfolie
  • 3 tenen knoflook
  • 1 rode ui  

Bereidingswijze:

Kook de spaghetti als op de verpakking.  

Dupliceer de tomaat door een kruisje er in te kerven en paar seconden onder te dompelen in kokend water. Schrik ze daarna in koud water en pel ze.  

Snipper de ui en knoflook en fruit aan in wat olijfolie. Voeg de ansjovis toe en laat smelten voeg ook de olie toe. Snijd de tomaten grof en bak ze mee. Voeg op het laats de olijven toe en meng de spaghetti door de saus.  

Serveer met kappertjes, Parmezaanse kaas en verse basilicum blaadjes.  

Eet smakelijk!

Delen
Recepten
Za'atar salade met halloumi, gewelde amandelen en anijs
''Dit is een hele elegante appetizer. Bij het bakken van de halloumi moet je de rest van de salade al klaar hebben liggen, want het lekkerst is het als de halloumi zacht smeltend zoutig en warm is!'' Jigal maakt dit gerecht uit het nieuwe Libanese kookboek 'Beiroet' van Merijn Tol.
Recepten
Gegrilde knolselderij met Hollandse garnalen
Vandaag maakt Hugo een recept met de Hollandse garnaal. Er zijn heel wat soorten garnalen die over de hele wereld voorkomen, waarvan er zo’n driehonderd benut worden voor menselijke consumptie. Daarvan geldt de Hollandse garnaal (Crangon crangon) als een van de bekendste soorten.
Lekker bezig
Lekker Bezig familie Nagelkerkjes! (aflevering 24)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een uniek kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat bij de familie Nagelkerkjes.
Recepten
Plaatpizza voor de family
Bekijk meer
Meer bekijken
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.