Iedere werkdag om 10:00 en 17:00 uur
Recepten
Visstoof

Ingrediënten:

  • 1 stuk kabeljauw
  • 1 stuk zalm
  • 1 venkel knol
  • 1 rode paprika
  • 2 aardappels
  • 1 prei
  • 350 gr tomaten frito of passata
  • 1 teen knoflook
  • ½ liter vis bouillon
  • 1 glas witte wijn
  • Roomboter  

Voor erbij:

  • Rucolaslamengsel
  • Cherrytomaatjes
  • Honingmosterddressing
  • Rustiek brood  

Bereidingswijze:

Snijd de ongeschilde aardappels en paprika in blokjes. Snijd de prei in ringetjes en snipper de knoflook. Zet de aardappel, paprika, prei en knoflook aan in een stoofpan in wat boter. Blus af met de witte wijn en voeg de tomaten frito of passata toe en een flinke scheut van de bouillon en breng aan de kook.   

Snijd de venkel zeer dun en de vis in blokken. Voeg de vis en venkel toe en laat 5 min mee pruttelen. Voeg eventueel zo nodig  nog wat bouillon toe.

Serveer de stoof gewenst met stuk brood en simpele salade.  

Eet smakelijk!

Delen
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Hier vragen we eenmalig je toestemming voor. Bekijk de onderstaande cookie policy voor meer informatie.
Ja, social media cookies mogen worden verzameld, zodat ik gebruik kan maken van social media koppelingen binnen deze site.