Imbue Curl Liberating Sulphate Free Shampoo is speciaal ontwikkeld voor krullen. De luxueuze formule van deze shampoo verwijdert vuil en ophopingen zonder het essentiële vocht te onttrekken.

WIN: Imbue Curl Liberating Shampoo

De formule is samengesteld met kokosnoot en Cupuaçu en verzorgt uw lokken voor een zachtere, gladdere finish zonder pluis en droogte. De shampoo is speciaal ontworpen voor mensen met krullen en helpt je om het beste uit je natuurlijke haar te halen voor een moeiteloze finish. 

Vul hieronder het formulier in en maak meteen kans!

 
Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN