Het boerenleven ervaren in het theater, maar dan ook écht tussen de koeien! Theaterspektakel Hanna van Hendrik neemt je mee naar de boerderij en wij mogen, speciaal voor Koffietijd volgers, gratis toegangskaarten weggeven.

WIN: Twee gratis kaarten voor theaterspektakel Hanna van Hendrik

Hanna van Hendrik is het verhaal van boerin Hanna die vecht voor het voortbestaan van de boerderij die al drie generaties familiebezit is. De hoofdrollen worden vertolkt door actrice en initiatiefnemer Johanna ter Steege én acteur Stefan de Walle. Het is een bijzondere ode aan het boerenleven en als publiek wordt je letterlijk meegenomen in het gigantische boerendecor dat is gebouwd op vliegveld Twenthe. Een nagebouwde boerderij, een live band, een koor, tal van acteurs én 6 prachtige koeien. 

Schrijf je hieronder in en maak kans op de gratis toegangskaarten die we bij Koffietijd mogen weggeven voor deze bijzondere - once in a lifetime - theaterervaring.

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN