Maak nu, exclusief bij Koffietijd, kans op twee toegangskaarten voor de musical Falsettos, met onze eigen William Spaaij.

WIN: Kaarten voor de musical Falsettos

'Falsettos' is een unieke musical, die oorspronkelijk van Broadway komt maar vertaald is naar het Nederlands. Het gaat over een joodse familie waarvan de man - getrouwd met vrouw en kind - ontdekt dat hij op mannen valt. In Amerika won de musical Tony Awards en terecht, want het stuk is niet alleen entertaining maar ook heel actueel. 

Jij maakt nu kans op gratis toegangskaarten voor de musical in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Maar, wees er snel bij want de musical is nog maar tijdelijk te zien.

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN