Begin de herfst met een lekker fris bed! Want bij Koffietijd maak je nu kans op een dekbedovertrek van de nieuwe collectie van Beter Bed. Daar word jij én je nachtrust heel blij van.

WIN: Een dekbedovertrek van Beter Bed + boek van Lienke de Jong

En voor de mensen die houden van een goed boek in bed, hebben we leuk nieuws: je krijgt het boek 'Dear Good Morning' van Lienke de Jong er gewoon bij!

Voor ieder wat wils

Van donkere tinten tot strak wit of juist een gezellige print: je mag zelf kiezen welk dekbedovertrek je wilt winnen. Check de website van Beter Bed en geef in het formulier hieronder aan in welk dekbed jij straks wilt duiken. Ga jij voor Macie, Posie of Twiggy?

Betere ochtendroutine

Wist je dat één op de vijf Nederlanders slecht slaapt en meer dan de helft van de Nederlanders niet tevreden is met hun eigen slaapkwaliteit? Lienke de Jong weet hoe onze ochtendroutine daar verandering in kan brengen. Ze beschrijft het allemaal in haar boek 'Dear Good Morning', waar je óók kans op maakt. Een verbeterde ochtendroutine, én een betere nachtrust. Want je slaapt natuurlijk een stuk beter als je een boek leest voor het slapen gaan in plaats van te scrollen op je telefoon. Dubbel winnen dus. 

Wil je kansmaken? Reageer dan via onderstaand formulier én volg @beter_bed op Instagram

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN