Wandelen: dat kan volgens Nouveau hoofdredacteur Claudia Straatmans elke dag. Ja, ook nu in de winter. De wandelende hoofdredacteur bracht eerder al een wandelboek uit om iedereen aan het wandelen te krijgen en nu ligt ook haar tweede boek in de schappen. In dit boek laat Claudia zien dat elk seizoen z'n eigen schoonheid heeft. Wil jij dat boek winnen? Lees dan snel verder.

WIN: 'Het 4 Seizoenen Wandelboek' van Claudia Straatmans

Ben jij, net als Claudia, dol op wandelen? Of wil je net zoals Claudia veel gaan wandelen? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans op 'Het 4 Seizoenen Wandelboek'. 

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN