'Mama Lee' vertelt het ontroerende verhaal van radio 1 presentator Mischa Blok. Mischa heeft haar hele leven gedacht dat ze te vondeling was gelegd door haar Koreaanse ouders. Maar dat beeld werd zo'n 13 jaar geleden woest verstoord. Ze ging daarom op zoek naar haar moeder, en schreef er een boek over.

WIN: Het boek 'Mama Lee' van Mischa Blok

In Mischa's boek 'Mama Lee' - dat vorige week uitkwam - neemt Mischa de lezer, op een krachtige en humoristische manier mee in haar zoektocht naar haar moeder. En daar maak je nu via Koffietijd kans op.

Op zoek naar de waarheid

Het is een ontroerend verhaal over liefde, adoptie en identiteit. Vol compassie, helderheid, kracht en humor beschrijft ze de zoektocht naar haar moeder, naar de waarheid en naar onvoorwaardelijke liefde. Want Mischa is niet te vondeling gelegd. Maar het blijkt dat haar vader haar op een dag zelf naar het kindertehuis heeft gebracht. En dat besef, dat verandert alles. De manier waarop ze naar haar adoptie kijkt. Haar eigen levensverhaal. De manier waarop ze zelf liefheeft. Ze kan niet anders dan op zoek gaan naar antwoorden. Hoe kun je als vader je kind wegdoen? En waarom liet haar moeder haar achter bij haar vader? En lijkt ze eigenlijk op haar moeder?

Winnen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar 'Mama Lee'? Doe mee met de winactie door onderstaand formulier in te vullen. Vertel waarom je kans wilt maken en wie weet heb jij binnenkort nieuw leesvoer.

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN