Hans Dorrestijn is cabaretier, (tekst)schrijver en vogelaar. Hij staat bekend om zijn tragikomische stijl en als schrijver heeft hij een uitgebreid oeuvre op zijn naam staan. Zijn laatste boek, 'Niemand houdt zijn hart zo vast als ik', is dan ook niet anders dan een klassieke Hans Dorrestijn.

WIN: het nieuwe boek 'Niemand houdt zijn hart zo vast als ik' van Hans Dorrestijn

Dit boek staat vol gloednieuwe verhalen, gedichten, gedachten en liedjes, zoals ‘De Taal der Ergernis’, ‘Oppassen met optimisme’, ‘Dierenhumor-Stiltebom’. Bijzondere titels, voor alledaagse onderwerpen. In dit boek zal Hans ook de echte grote moderne problemen niet vermijden, zo zegt hij zelf. Genieten geblazen dus!

Wil jij kans maken? Vul dan hieronder jouw gegevens in.

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN