Is het weer eventjes tijd voor de ultieme en intieme me-time? Dan gaat het pleasure tool pakket van Filo jou zeker helpen. En via Koffietijd maak je daar nu kans op.

WIN: Een pleasure tools verwenpakket van Filo

Intimiteit met jezelf moet volgens Filo bespreekbaar zijn, 'Alle taboes moeten weg'. Dus doe mee aan de winactie en deel het met vriendinnen.

Pleasure tool pakket

Maak kans op dit pakket, of shop nu al met 25% korting in de webshop van Filo met kortingscode: Filo&Koffietijd (dus hoofdletter F en K).

Waarom wil je winnen?*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Postcode*
Adres*
Stad*
Telefoonnummer*
E-mail*
Indien je kans wilt maken op een prijs ter beschikking gesteld door Talpa en/of de Goede Doelen Loterijen dan dien je dit formulier volledig in te vullen. Indien je dit formulier invult en verzendt dan begrijp en accepteer je dat je persoonsgegevens door ons, Talpa en de Goede Doelen Loterijen, worden verwerkt in overeenstemming met de Privacy Policy van Talpa, de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij Tevens accepteer je dat de Goede Doelen Loterijen nieuwsbrieven en actie-e-mails kunnen toesturen (overigens kan je je hier te allen tijde voor afmelden).
VERSTUREN