DYANNE, ZET JEZELF OP NUMMER 1

Vanaf dinsdag 20 april gaat Dyanne Beekman iedere week bij ons vrouwen bewust maken van hun eigen kracht en schoonheid. En laat ze zien hoe je dit kunt vertalen in een kledingstijl. Stijl kan niet door een ander worden opgelegd, dus het wordt geen verkleedpartijtje!

Dyanne gaat samen met haar team vijf geselecteerde Koffietijd-kijkers een metamorfose geven. Naast natuurlijk kleding, haar en make-up, gaat Dyanne de vrouwen laten zien dat ze zichzelf op nummer 1 moeten zetten.   

Het wordt een serie met mooie diepgaande gesprekken met vrouwen die zich onderweg een beetje zijn kwijtgeraakt door allerlei herkenbare omstandigheden. 

Doormiddel van een spiegelsessie, wasstraat en goede stylingadviezen, krijgen de vrouwen handvatten om de 2.0. versie van zichzelf te worden. En krijgen ze inzicht dat het niet egoïstisch is om jezelf op nummer 1 te zetten.  Want pas dan kan je een leukere vrouw, moeder, dochter of vriendin zijn.  

En het allerbelangrijkst: blij met jezelf!

“Het is een cadeautje voor elke vrouw! Het inspireert en motiveert om bewust naar jezelf te kijken. Jij maakt namelijk het verschil”

Bron foto: Ron Steemers