Artikelen

Het mysterie achter de pleister! De Verraders aflevering 7

Vorige week moest Verrader nummer twee al het spel verlaten, maar zal Verrader Holly het wel redden tegenover Samantha? Wie is er vermoord? Wie wordt er verbannen? En wie spelen volgende week de finale? We bespreken aflevering 7 en spraken ex-Verrader Kees en Getrouwe Francis.

Pas op voor Samantha... 

Dat het een domme zet was van Kees en Holly om Samantha binnen te laten in hun Verraders-team, is inmiddels wel duidelijk. Vorige week zagen we hoe Kees naar huis werd verbannen, mede dankzij Samantha. Maar deze week is ook Verrader Holly niet meer veilig... Ondanks dat de Verraders nog met zijn tweeën waren, had Holly precies niks aan haar teamgenoot. Meerdere situaties deden zich voor, waarin Samantha de verdenkingen op Holly naar iemand anders had kunnen sturen, maar ze deed niks. Het is al vanaf het begin duidelijk: Holly moet naar huis. 

Loek versus de meiden 

Loïza en Loek sluiten in deze aflevering een bondje: als één van hen een Verrader is, sturen zij elkaar niet naar huis. Het vertrouwen tussen de twee is sterk, maar of Loïza echt met Loek de finale wilt halen, dat is nog maar de vraag. Na de Raad spreken Loïza en Loek elkaar en bevestigen zij het bondje. Totdat Loek ineens de vier meiden samen ziet poolen en ze hoort praten over hem... Het bondje is officieel over tussen Loek en Loïza en Loek heeft een duidelijk doel: Loïza moet zo snel mogelijk weg worden gestuurd. 

Het mysterie achter de pleister

Kees werd vorige week naar huis gestuurd door Samantha. Baalt hij dat hij en Holly Samantha in hun team hebben gelaten? Waarom had Kees nou een pleister op zijn hoofd? En hoe heeft hij zijn rol als Verrader ervaren? 

Ook liepen Eline en Patrick Francis tegen het lijf en zij konden het natuurlijk niet laten om ook kort even te vragen naar haar verhalen over de Verraders.

Gemist?

Heb jij aflevering 7 gemist? Of wil je het hele seizoen terugkijken? Dat kan! Alle afleveringen zijn terug te zien op Videoland. Ook wordt vanvond om 23:00 de uitzending herhaalt op RTL4. 

De Verraders is elke zaterdag om 21:35 te zien op RTL4. 

Wie wint de Verraders 2021?

Laat ons weten in de reacties op Facebook en Instagram wie jullie denken dat de finale zal winnen. Volgende week zijn we er met de laatste napraat-video!