Artikelen

De onthulling van Samantha! De finale van de Verraders

Voor de laatste keer praten we het eerste seizoen van de Verraders na met Patrick en Eline! Wordt het een meiden finale of heeft Loek de nacht toch overleefd? Wie gaan ervandoor met het zilver? En hoe heeft Francis het hele avontuur ervaren? Dit en meer in de finale van de Verraders!

*Let op dit artikel bevat spoilers

La Bella Maffia

Jaaaa! Alle dames hebben de nacht overleefd en dat betekent dat het een meiden finale is! Verrader Samantha heeft tóch gekozen om de finale te spelen met haar meiden, maar of het een slimme zet is... Iedereen was er 100% van overtuigd dat Loek namelijk een Verrader was. Dat Francis de nacht is doorgekomen maakt voor haar alles duidelijk: haar bondgenoot Samantha is de Verrader. 

Francis weet het zeker, maar Loïza en Chatilla twijfelen enorm. Is het Samantha of toch Francis? Bij de laatste raad probeert Francis zichzelf nog te redden, maar helaas... Ze moet het spel net voor het einde verlaten. Dit deed ze wel in stijl! Benieuwd? Kijk dan de video hieronder. 

Wie wint het zilver? 

Nu Loek en Francis naar huis zijn kan de finale pas echt beginnen. Wie vertrouwt wie? Wie gunt wie het zilver? De drie overgebleven dames werden één voor één apart genomen door Tijl en in de kamer zaten drie bekenden op hen te wachten: ex-Verrader Diederik en ex-Getrouwen Sinan en Edson. De dames moesten beslissen: met wie split ik het zilver? Voor Loïza en Chatilla was dit heel duidelijk, zij hadden namelijk beide een bondje met Samantha. Maar wie kiest Samantha? 

Uiteindelijk staan Samantha en Chatilla tegenover elkaar. Blijven ze trouw aan elkaar? Dan splitten ze beiden het zilver. Blijft de één trouw, maar de ander niet? Dan krijgt diegene die verraad het zilver. Kiezen ze beide voor zichzelf? Dan gaat het zilver naar Loïza. Benieuwd naar wie er met het zilver vandoor gaat? Kijk dan de finale terug via Videoland of de herhaling om 23:00 op RTL4. 

Francis over de Verraders

Net voor de finish moest Francis het spel verlaten. Hoe heeft zij het avontuur ervaren? Wat deed haar verleden met haar? En wat vond zij het moeilijkst? Bekijk de video hieronder! 

Praat mee!

Wat vonden jullie van de finale en het eerste seizoen van de Verraders? Laat het weten via de reacties op onze Facebook of Instagram en laat gelijk weten wie jullie volgend jaar willen zien in het tweede seizoen van de Verraders!