Artikelen

Nick, Simon en Kees zijn terug!

Na de succesvolle documentaire reeks ‘Homeward Bound’ over Simon en Garfunkel, zijn Nick, Simon en Kees weer terug met een nieuwe reeks! Dit maal over de muzikale inspiratiebron van Kees, namelijk ABBA! Zullen de heren de leden van de band ontmoeten?

Het is alweer een jaar geleden dat ‘Homeward Bound’ werd uitgezonden. Een programma waarin vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol een documentaire maakten over hun muzikale inspiratiebronnen Simon en Garfunkel. Nu, een jaar later, zijn ze terug op de buis met een nieuwe serie!

Homeward Bound

Nick, Simon en Kees reisden vorig jaar af naar New York, waar zij de kijker meenamen in het verhaal van Simon en Garfunkel. Het doel was om Nederland op de hoogte te brengen van de muzikale erfenis van de twee heren. En dit is zeker gelukt, want de serie was razend populair. Het programma werd zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier Ring van 2020! Echter ging de prijs net aan hen voorbij.

Take a chance on me

Nu staat het trio een nieuw avontuur te wachten! Ze duiken namelijk in het leven van ABBA, de lievelingsband van Kees. In de nieuwe serie ‘Nick, Simon & Kees: Take A Chance On Me’ vertrekken de jongens naar Zweden en hun grootste doel is natuurlijk om de bandleden van ABBA in levende lijven te ontmoeten! Een ontmoeting met Simon en Garfunkel zat er destijds niet in, maar omdat Zweden praktisch net zo groot is als Nederland, biedt dit kansen.

Nieuwsgierig geworden?

Of de serie een net zo'n groot succes wordt als ‘Homeward Bound’ zullen we nog moeten afwachten, maar onze entertainmentdeskundige Eline heeft de documentaire al mogen bekijken en is erg enthousiast! “Het is erg leuk en natuurlijk een goed concept, dat wij met hen hun zoektocht mee mogen beleven”, vertelt ze in de uitzending! Wij konden al een stukje met jullie delen. Wil je dat zien, kijk dan vooral de video hier beneden. En wil je de documentaireserie volgen? Vanavond is de eerste aflevering al te zien!