Gezondheid

Weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft? Doe een Premium Health Check

Jaarlijks naar de tandarts voor controle, of je auto naar de garage voor een APK, het zijn voorbeelden van preventieve zorg. Maar waarom doen we dit niet voor ons lichaam? Als het over onze eigen gezondheid gaat blijkt dat we pas aan de bel trekken als het eigenlijk al te laat is. En dit moet anders! Lees hier alles over de Premium Health Check: een allesomvattend bloedonderzoek waardoor je preventief inzicht krijg in je gezondheid. Oftewel, een APK voor je lichaam!

Je bloed is de spiegel van je gezondheid

Ieder mens en ieder lichaam is anders. Hoe zorg je dat jouw lichaam optimaal kan functioneren en je gezond blijft? Door goed voor jezelf te zorgen. Máár dan moet je wel weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Je bloed speelt hierin een hele belangrijke rol. Uit je bloed valt namelijk ontzettend veel informatie te halen. Er valt af te lezen hoe de belangrijkste lichaamsprocessen en organen functioneren en hoe het is gesteld met de belangrijkste vitamines. Door je bloed dus eens in de zoveel tijd te onderzoeken kun je vroegtijdig gezondheidsrisico’s signaleren en aanpakken.

De Premium Health Check

Perfect Health heeft hiervoor de Premium Health Check bedacht. Deze check bestaat uit een allesomvattend bloedonderzoek en een persoonlijk leefstijlonderzoek. Door het doen van deze check weet je precies wat je lichaam nodig heeft en kun je gericht werken aan je gezondheid. Binnen 48 uur na het afnemen van de check zijn de onderzoeksresultaten bekend. De resultaten worden besproken met een gezondheidsadviseur via een telefonisch consult.

Maak kans!

Weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft? Doe hier mee aan onze winactie en maak kans op een Premium Health Check. Aan de hand van een bloedonderzoek krijg jij een betrouwbaar beeld van je huidige gezondheid.

Niet gewonnen? Met de kortingscode Koffie20 krijg je 20 procent korting op de website van Perfect Health. *Deze actie is geldig t/m 31 mei 2021.