Artikelen

Dit kun je deze zomer verwachten in de liefde

Of je nu in astrologie gelooft of niet, wat de liefde betreft willen we toch stiekem wel weten wat er in de sterren geschreven staat. Of je nu single bent of al lekker gesetteld, mogelijke veranderingen zijn we maar al te benieuwd naar!

Het magazine Grazia schreef een uitgebreid overzicht van wat je in de zomer van 2021 op get gebied van liefde kunt verwachten. Lees hier een aantal spannende en opmerkelijke veranderingen. Benieuwd naar het volledige horoscoopoverzicht? Je leest het hier.

Ram

Vrijgezellen Rammen opgelet! De kans is groot dat je deze zomer een nieuwe liefde tegen het lijf loopt. Ben je al gesetteld, pas dan maar op. De stand van planeet Uranus kan namelijk voor wat minder aangename veranderingen zorgen…

Stier

Het eerste gedeelte van dit jaar leek nog redelijk stabiel te verlopen, maar nu de lente aangebroken is begint het hier en daar toch een beetje te kriebelen. En dan met name voor Stieren in een relatie, die actie willen ondernemen op het gebied van samenwonen of het krijgen van kinderen.

Tweeling

Tweelingen in een relatie hebben begin dit jaar misschien wel gemerkt dat ze snakken naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hun toekomstbeeld. Singles zouden wellicht toch eens moeten nadenken over hun kortstondige flirts en niet-serieuze relaties. Zit hier toch meer achter misschien?

Kreeft

Tot aan de zomer verandert er weinig voor Kreeften, maar daarna… staan er grote ontwikkelingen te wachten. Zowel voor single Kreeften als Kreeften in relaties! En met name bij die laatste groep wordt seksualiteit en passie erg belangrijk.

Leeuw

Hoewel Leeuwen veel te wachten staat op het gebied van carrière, staat de liefde deze zomer even op een lager pitje. In het najaar is hier meer rust en ruimte voor! Heb je al een relatie? Dan heb je niets te vrezen, Leeuwen staan namelijk bekend om hun trouwe karakter.

Maagd

De eerste maanden van 2021 waren misschien wat eenzaam, maar nu de lente aanbreekt staat de Maagd eindelijk weer open voor de liefde!

Weegschaal

Weegschalen hebben wellicht gemerkt dat er de afgelopen maanden nogal wat speelt op het gebied van liefde. Nieuwe relaties, trouwplannen… Dit is jouw moment! 

Schorpioen

Ook in een relatie zul je je moeten blijven concentreren op de liefde. En in het geval van de Schorpioenen gebeurt dat vooral deze zomer. Ben je vrijgezel? Dan zul je nog heel even geduld moeten hebben tot eind 2021. Maar dit belooft veel goeds!

Boogschutter

Hoewel Boogschutters bekendstaan om hun passie, is dat deze zomer iets minder aan de orde. Jij zet je carrière deze zomer namelijk op nummer één. Heb je een relatie? Vergeet dan vooral niet om extra moeite in je partner te steken.  

Steenbok

Je bent wellicht gewend veel op jezelf te zijn, maar in 2021 komt daar verandering in. Jij stelt jezelf namelijk helemaal open voor nieuwe contacten. Kijk maar eens wat de zomer brengt!

Waterman

Pas rond de herfst van 2021 schenk jij je liefdesleven wat aandacht en evaluatie, met de nodige gevolgen. Óf je zet er een punt achter, óf je gaat er helemaal voor.

Vissen

Ook het jaar van de Vissen begon stabiel, zowel voor singles als gesettelden. In de lente kan hier echter verandering in komen. Vooral voor Vissen in een relatie is het belangrijk om te blijven communiceren met je partner. Single Vissen kunnen dit najaar wellicht meer toekomst zien in die ene scharrel.

Maar er is meer...

Uiteraard valt er nog veel meer te voorspellen dan alleen jouw liefdesleven. Benieuwd wat de komende jaren jou gaan brengen op het gebied van carrière, familie, geld? Schakel dan een helderziende in die jou hier meer over kan vertellen aan de hand van jouw sterrenbeeld of persoonlijke voorwerpen.