Artikelen

Nieuwe dingen leren tijdens het gezelligste moment van je avond

Leren kan heel leuk zijn! Vanaf dit jaar organiseren we bij Koffietijd online workshops waar je iedere week op dinsdagavond iets nieuws kunt leren. En leuk is het, want alle deskundigen staan klaar om je wekelijks mee te nemen in hun wereld.

Mede dankzij de coronacrisis zijn we thuis meer online gaan doen. En precies dit heeft ons op het idee gebracht om ook bij Koffietijd aan de slag te gaan met de vele vragen en verzoeken die binnenkwamen. Daar waar het televisieprogramma niet voldoende tijd heeft om over een onderwerp door te praten, kunnen we dat online wel met de workshops.  

Wekelijks een workshop op dinsdagavond

Komend jaar is er iedere dinsdagavond om 19:30 uur een live workshop via Koffietijd.club en we beginnen meteen met 4 heel leuke avonden. Een uur lang gaan onze deskundigen aan de slag om hun kennis met je te delen. Het mooie is ook dat je meteen vragen kunt stellen en een antwoord terugkrijgt. Een unieke, interactieve ervaring die via televisie niet mogelijk is. En het leuke is, als deelnemer kun je de workshop nog twee weken lang rustig terugkijken.  

 

Online Workshop met Dyanne Beekman

We trappen de nieuwe serie workshops af met een wel heel bijzondere avond: Dyanne Beekman gaat ons op 21 september a.s. meenemen in haar wereld van styling, mode en make-up. De meeste vrouwen hebben dagelijks maar 17 minuten voor zichzelf. Dyanne, die een druk gezin heeft, ontwerpt en een internationaal bedrijf runt, weet hier alles van. Ze is bijna 50 en weet inmiddels wat ze nodig heeft om in haar kracht te blijven. Ze heeft goede adviezen voor ons over de  basisgarderobe waar je nooit misgrijpt, hoe je in 5 minuten goed in de make-up zit, hoe je lekker en energierijk eet én hoe je ontspant en weer oplaadt.

GEEF JE HIER OP

 

Kookworkshop met London & Patrick

Vorig seizoen lieten London en Hetty je zien hoe je de lekkerste zomerse recepten kon maken. Dat was zó succesvol dat we een vervolg organiseren. Dit keer gaat London aan de slag met onze eigen Patrick en koken ze samen heerlijke nieuwe recepten. Gemakkelijke, snelle gerechten, die natuurlijk ook lekker zijn. Deze gratis workshop wordt dinsdagavond 28 september om 19:30 uur georganiseerd. Geef je dus snel op!

GEEF JE HIER OP

 

Beautyworkshop met Mika & Hetty

Vanaf je 40ste krijgen we te maken met allerlei nieuwe gezondheidszaken waar we tot nu toe niet over na hoefden te denken. Haaruitval, rimpels, de overgang. Tijdens deze beautyworkshop blijft geen onderwerp onbesproken en delen Mika en Hetty hun tips voor al je innerlijke én uiterlijke vragen. Dinsdagavond 5 oktober om 19:30 uur staan ze klaar om je te helpen!

GEEF JE HIER OP

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops of kijken wat er nog meer op de website van Koffietijd.club te vinden is, klik dan hieronder door naar de website.