Entertainment

Emmy-winnende Ted Lasso is dé serie van dit moment

Een geweldige serie, waardoor gegarandeerd je lachspieren getraind worden. Hoe leuk is het om die te kijken? Oh, en ook niet geheel onbelangrijk: de serie heeft ook nog eens twintig Emmy nominaties in de wachten weten te slepen, waarvan ze er maar liefst 7 hebben gewonnen.

Over welke serie we het hebben? Ted Lasso natuurlijk! Hierbij vijf redenen waarom jij deze serie moet kijken. Tijdens deze serie worden de avonturen van Ted gevolgd. Een Amerikaanse trainer, gespecialiseerd in American Football. Desondanks wordt hij als nieuwe trainer van een Engelse voetbalclub. Je zou denken dat het een echte mannenserie is, maar er zijn twee vrouwelijke rollen die het ook geweldig maken voor ons dames om de serie te bekijken. Nog een paar andere reden waarom het een geweldige serie is:

1. Je kunt niet ophouden met lachen!

Alle afleveringen zijn overladen met goede grappen en geinige opmerkingen. Het is onmogelijk om niet te lachen tijdens het kijken van deze serie.

2. Je steekt er nog wat van op!

Ted geeft je iedere aflevering een levensles mee die je echt even aan het denken zetten.

3. Het tweede seizoen bevat een Nederlands tintje

In het tweede seizoen maken we kennis met het Nederlandse karakter Jan Maas. Hij gaat als Nederlandse speler aan de slag bij de Engelse voetbalclub van Ted Lasso. Het karakter wordt gespeeld door de Nederlandse acteur David Elsendoorn.

4. Het is allemaal begonnen in Nederland

De oorsprong van de serie ligt namelijk in Amsterdam. Jason Sudeikis, die de serie bedacht en schreef zat jaren geleden samen met medeproducent Brendan Hunt, die ook in de serie zit, bij het comedygezelschap Boom Chicago in Amsterdam. Jason had daar in zijn kleedkamer een PlayStation waarop hij FIFA speelde met Brendan. In deze kleedkamer in Amsterdam begon voor beide heren de liefde voor het Europese voetbal.

5. Het optimisme spat van het beeldscherm! 

Ted is zo optimistisch dat het bijna irritant wordt. Toch ga je als kijker helemaal mee in zijn positieve kijk op het leven. Dat kan natuurlijk zo af en toe geen kwaad!  

Nog even een leuke afsluiting: aankomend weekend gaan Eline en Patrick samen de première van de musical Aladdin bezoeken. Deze vindt op zondag plaats in het Circustheater. Nog leuker om te weten is dat Eline en Patrick live gaan op de rode loper!

Dus, wil jij live verslag van de première en alle BNN’ers voorbij zien komen? Kijk dan zondag vanaf ongeveer 13:00 uur naar de livestream op onze Facebookpagina!  

 

Bron foto: AppleTV+