Beauty

Speciale gast: Trinny Woodall deelt haar geheimen bij Koffietijd!

Niemand minder dan de Britste tv-persoonlijkheid Trinny Woodall is donderdag bij ons te gast! Je kent haar waarschijnlijk van het programma 'Trinny en Susannah: Missie Holland'. Naast internationale persoonlijkheid is Trinny ook journaliste, auteur, televisiepresentatrice en niet te vergeten: CEO van haar eigen beauty-imperium.

Trinny Woodall maakte vijfentwintig jaar geleden haar debuut als style coach in het programma 'What not to Wear'. Dit programma presenteerde ze samen met Susannah Constantine. Ze werden een begrip binnen de televisiewereld.

In Groot-Brittannië zijn er zeven seizoenen van 'What not to Wear' uitgezonden. Het duo heeft hierna ook nog het programma 'Trinny & Susannah Undress the Nation' gepresenteerd, waar ook een Nederlandse versie van is gemaakt. Tijdens dit programma gingen de stylisten aan de slag om hun kandidaten een complete make-over te geven.  

Trinny London

Uiteindelijk heeft Trinny besloten om haar carrière in haar eentje voort te zetten. Trinny richtte haar eigen beautylabel Trinny London op. Om overvolle make-up tassen voorgoed uit te bannen, introduceerde ze Trinny Londen the stack: multitasking make-up in potjes die je in elkaar kunt klikken. De producten zijn hierdoor multi-purpose, wat je meteen ruimte scheelt in je make-up tasje! Trinny’s make-up zijn op crème basis en geschikt voor elk huidtype.  

Inspiratie voor vrouwen

Ze is de CEO van haar eigen beauty-imperium en een inspiratiebron voor vrouwen over de hele wereld. Iedereen is benieuwd naar haar beauty secrets. En dat is precies waar we het donderdag met haar over gaan hebben bij Koffietijd.  

Heb jij een speciale vraag aan Trinny? Dan kun je die via deze link insturen. Wie weet beantwoordt ze jouw vraag wel live in de studio.