Cultuur

Ervaar schitterende muziek op deze vorstelijke plekken

Urenlang genieten van de mooiste muziek op de prachtigste plekken in Nederland. Het klinkt als een perfecte weekendbesteding. En dat is het ook! Dit weekend heb jij de mogelijkheid om wat unieks te ervaren.

Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds zich slaan hun handen ineen en bieden een podium aan ál het prachtige culturele erfgoed dat Nederland rijk is. En dat is niet niks. In unieke cultuurhistorische gebouwen brengen topmusici kamermuziek tot leven.  

Pak nu je agenda 

Hier wil je bij zijn. Aankomend weekend op 8-9-10 oktober 2021 kun je tijdens het NMF Kamermuziekfestival bij 70 concerten in 19 cultuurhistorische gebouwen van Natuurmonumenten genieten van kamermuziek, uitgevoerd door musici met instrumenten van het NMF en bevriende musici. Boek hier je tickets

Het is de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Bijzondere concerten worden uitgevoerd door musici die spelen op instrumenten die ze in bruikleen hebben van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Op 19 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten geven topmusici zeventig concerten met klassieke en ook moderne kamermuziek. En extra leuk: voor of na het optreden geven boswachters rondleidingen in de omgeving. Zo krijg je én de prachtige muziek mee én de bijzondere omgeving. 

Vorstelijke plekken

Je kunt onder andere op deze prachtplekken genieten van magnifieke muziek: Fort Uitermeer, Marker Wadden, Hackfort, Landgoed Haarzuilens, Zuidpolder, Oldenaller, Fort bij Nigtevecht.

 

Mede dankzij de deelnemers van Nationale Postcode Loterij kan Natuurmonumenten dit bijzondere muziekfestival realiseren!