Entertainment

Kom alvast in de kerstsferen met deze gloednieuwe kersthitjes

Nog 63 dagen tot kerst!! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, toch? Dat dacht Kelly Clarkson ook, zij bracht namelijk deze week een gloednieuw kerstalbum uit. Kun je alvast helemaal in de sfeer komen.

ABBA

En niet alleen Kelly Clarkson is er vroeg bij. Ook ABBA brengt binnenkort een kerstnummer uit, die wij in de nacht van 4 op 5 november kunnen verwachten. Lekker snel dus! En nog een leuk nieuwtje: want ABBA kwam vannacht ook al met nieuwe muziek. Met hun nieuwe nummer Just A Notion trakteren ze ons weer met een heerlijk dance-nummer.

Christmas Isn't Canceled

Maar nu weer terug naar Kelly, die maarliefst vijftien kerstnummers heeft gereleased (!). Een volledige mix van echte kerst klassiekersnieuwe en vernieuwde originele nummers. Inclusief megaleuke samenwerkingen met Ariana Grande, Chris Stapleton en Brett EldredgKelly. Kelly verwelkomt kerst met haar eerste single: 'Christmas Isn't Canceled (Just You)' Benieuwd naar het nummer? Scroll dan iets verder naar beneden. 

Meer kerst!

Ook van de ouwe gouwe kerstnummers kan je al volop genieten. Want naast het nieuwe kerstalbum van Kelly Clarkson en de upcoming kersthit van ABBA, is ook de Sky Radio Christmas Station weer in de lucht. Dus zet je radio maar aan, en ga hélemaal los op All I Want for Christmas. Want ja, het is toch al 22 oktober!