Mode

Investeren in jezelf op je 50ste!

Vandaag vieren we alle 50+ vrouwen in onze uitzending! Je bent namelijk nog lang niet afgeschreven als je Sarah hebt gezien. Dat bewijst hoofdredacteur van de Nouveau Claudia Straatmans. Ze heeft een aantal looks voor ons samengesteld om er ook op je 50e nog goed uit te zien.

Look 1: De leren broek

Denk je ook wel eens: "kan ik dit nog wel dragen op mijn leeftijd?" Grote kans dat je dat denkt bij een leren broek, maar Claudia laat zien dat dat júist heel leuk kan zijn als je het goed combineert. Vroeger was het motto dat je je moet kleden naar je leeftijd, maar dat laten we hier helemaal los. Wie zegt dat een leren broek ons niet net zo leuk zal staan? Kies ook eens voor een andere kleur, zoals deze bruine. Style het altijd af met een klassiek jasje en je kunt zo de deur uit.

 

Look 2: Sneakers

Life is too short to wear boring dresses! Een lange zwierige jurk is altijd een goede optie. Niet alleen in de zomer, maar juist ook in de winter. Veel vrouwen vinden het nog lastig om een sneaker te stylen, maar wees daar vooral niet bang voor. Het ziet er juist heel sportief en hip uit. Trek dus een leuk stel gympen aan onder die zwierige jurk en je bent klaar!

 

Look 3: High waist flaired broek

Je kan jaren op zoek zijn naar die perfecte spijkerbroek. Stapels broeken en vele pasmomenten later heb je hopelijk toch de juiste gevonden. Kijk dan vooral ook eens naar het high waist flared model. Een broek met wijde pijpen is namelijk weer helemaal in. Dit zijn modellen die je bij jonge meiden ook vaak op straat ziet. Dat kunnen wij net zo goed! Als je het combineert met een klassieke top staat dat toch heel fashionable?

En nog een kleine tip: op je 50e kan het nog wel eens zijn dat je een buikje krijgt. Niks ergs aan, maar soms wil je dat camoufleren. Dan is een high waist broek een hele goede optie!

Je bent nooit te oud om een nieuwe stijl bij jezelf te ontdekken. Zo kun je misschien wel een begin maken met goed investeren in jezelf!