Entertainment

Peter Lusse is naast cabaretier en zanger nu ook vlogger!

Van grappen maken voor publiek, grote acteerklussen, klassieke zang en spreken bij bruiloften: Peter Lusser is een alleskunner. En dat blijkt maar weer met zijn nieuwe carrière: hij vlogt! Voor maarliefst 10 duizend volgers.

Digitale dino

Peter noemt zichzelf, ondanks dat hij vlogger is, 'een digitale dino'. "Ik ben helemaal niet goed met alle applicaties en hoe dat allemaal werkt. Maar ik kreeg het advies online meer in the picture te komen. Ik vond dat maar niks. Maar een minuutje lullen kan ik wel! Op een vast tijdstip: nou, geen probleem. Het is juist de essentie dat het laagdrempelig is. Gewoon een selfie maar dan pratend. En er is een groep mensen die het waardeert! Ik zit al bijna op 10.000 volgers! Niet gek voor een digitale nobody.

 

Geen doorbijter

Als we Peter vragen naar zijn favoriete tak in zijn carrière, weet hij daar geen antwoord op. "Eigenlijk modder ik maar wat aan. Als ik consequent was geweest, dan was de kans op een grote carrière groter geweest. Ik zat in 'Vrienden voor het Leven', dat ging natuurlijk niet normaal goed. Maar dat had ik op een gegeven moment wel gezien. En als je groot wilt blijven dan moet je doorbijten en volhouden en doen wat men van je verwacht. Daar ben ik slecht in. Nu kent bijna niemand me meer. Ook qua opera. Er komen geen 100 duizend mensen meer op de naam Peter Lusse af."

'Er komt iets groots'

Maar, de alleskunner heeft wel grote plannen voor de toekomst. "Er komt iets groots. Echt. Maar het is voor nu te vroeg om open kaart spelen. Volgend jaar kom ik erover praten bij jullie!" En wij zullen Peter natuurlijk met open armen ontvangen!