Hobby

Iedereen kan het: raamtekenen!

Hoe leuk is het om af en toe gewoon even je creativiteit de vrije loop te laten? Knutselen met de (klein)kinderen, schilderen, tekenen… Heerlijk! Vaak is het ook een hele fijne manier van ontspannen en het is al helemaal leuk als je ook nog eens trots kan zijn op je prachtige eindresultaat. Gelukkig kan onze tekenexpert Anne ons hiermee helpen.

De feestdagen komen steeds dichterbij en het is fijn om alvast aan de versiering van je huis te beginnen. Zo zit je er tegen de kerstdagen helemaal knus bij in je huis! Een hele leuke manier om je huis kerst-proof te maken zijn raamtekeningen.

Gratis workshop

In de uitzending liet Anne ons al zien hoe makkelijk het eigenlijk is om raamtekeningen te maken. Mocht je toch nog een beetje twijfelen aan je eigen kunnen? Of lijkt het je gewoon heel leuk om lekker aan de slag te gaan? Volg dan op 7 december de gratis tekenworkshop van onze Anne en Vivian! Speciaal voor deze workshop heeft Anne een eenvoudig sjabloon gemaakt met feestelijke kersttekeningen. Koop je edding krijtmarkers bij de Bruna, en krijg dit sjabloon er gratis bij.