Beauty

Vriendinnen Nancy en Clair worden in het zonnetje gezet

Tijd voor de tweede kerstspecial van 'Handen in het Haar'! Mika zet twee dames heerlijk in het zonnetje. Vandaag heeft hij vriendinnen Nancy en Claire in de stoel zitten.

Vriendinnen en collega's

Nancy en Claire zijn niet alleen vriendinnen, maar sinds kort ook collega's in de zorg. Hun vriendschap begon 20 jaar geleden en ze zijn erg hecht. Met hun gezinnen gaan ze zelfs samen op vakantie.

Op het werk staat de dames een drukke tijd te wachten, dus dit is hét moment om nog even in de watten gelegd te worden. Normaliter staat hun leven in het teken van zorgen voor anderen, maar het lijkt ze heel fijn om met een mooi kapsel de feestdagen in te gaan. Daar kan Mika hen zeker een handje mee helpen!

Lastige lengte

De twee vriendinnen moeten tijdens hun werk in de zorg hun haren vast dragen. Hierdoor hebben ze eigenlijk niet echt de mogenlijkheid om het haar veel korter te laten knippen. Én laat dit nou net hun dilemma zijn: ze hebben allebei een lengte waarbij ze net niet helemaal weten wat ze ermee moeten. Dus, wat zal Mika voor hen in petto hebben? Je ziet het in het fragment hieronder!