Beauty

Zet jezelf op nummer één, ook in 2022!

Vijf prachtige vrouwen schakelden dit jaar de hulp van Koffietijd én Dyanne Beekman in. 2021 was voor velen geen gemakkelijk jaar, maar Dyanne heeft hen geholpen zichzelf weer op nummer één te zetten. De vijf vrouwen die afgelopen jaar een complete metamorfose kregen ontmoeten elkaar nu voor het eerst in Dyanne haar laboratorium.

Niet alleen tijd om, samen met Dyanne's team, een stylish verantwoorde nieuwsjaarsoutfit samen te stellen. Maar ook om te kijken waar de vrouwen nu staan. Heeft de metamorfose hun leven veranderd? Hoe ziet hun leven er nu uit? En wat zijn hun plannen voor 2022? Nog één keer kijken ze, samen met Dyanne terug op hun metamorfose. 

Manon

"Wie is Manon?" Dat is een vraag die ze tijdens het spiegelgesprek lastig vond om te beantwoorden. Ze raakte zichzelf kwijt in de afgelopen jaren en miste de twinkeling in haar ogen. Manon is een echte people pleaser en dat was waarschijnlijk één van de redenen van haar burn-out. 

Bekijk hier de volledige metamorfose van Manon

Tamar

Tamar haar man overleed begin dit jaar. Ze vroeg Dyanne om hulp om met meer zelfvertrouwen de toekomst in te gaan. De metamorfose was voor Tamar een keerpunt. Ze neemt meer tijd voor zichzelf en ze heeft alles een plek kunnen geven.

Bekijk hier de volledige metamorfose van Tamar

Meredith

Meredith ging door een heftige periode die veel indruk op haar maakte. Verdriet uit het verleden kwam hierdoor bovendrijven, wat ervoor zorgde dat Meredith niet langer kon werken. Ze is moeder van twee kinderen, getrouwd en voelde zich alleen maar 'vrouw van'. Ze verloor haar eigen 'Ik' en die heeft ze teruggevonden met behulp van Dyanne Beekman en haar team.

Bekijk hier de volledige metamorfose van Meredith

Frederiek

Frederiek ging door een diep dal na een onverwachte scheiding. Het gaat inmiddels een stuk beter met Frederiek. Ze gaat in de voorjaarsvakantie naar Bonaire om eindelijk te kijken of ze haar droom kan verwezenlijken én naar het eiland kan emigreren. Want, dat is waar Frederiek blij van wordt: de zon en mooi weer.

Bekijk hier de volledige metamorfose van Frederiek

Vicky

Vicky is een alleenstaande moeder, die alles onder controle heeft. Ze wist alleen niet goed hoe ze uit haar comfortzone moest stappen. Dyanne heeft haar geholpen om haar tijd beter te verdelen. Op deze manier heeft ze één dag in de week helemaal voor zichzelf. Ze noemt de metamorfose van Dyanne en haar team een cadeautje aan zichzelf.

Bekijk hier de volledige metamorfose van Vicky