Entertainment

Het allerleukste familieuitje!

Entertainmentdeskundige Eline de Ruig en theaterproducent Michael van Hoorne geven ons iedere maand tips voor familie-uitjes. Deze keer helemaal in het teken van de karakters Fien en Teun.

Avonturenboerderij Molenwaard 

We hebben het al vaker over de kleine, vrolijke boerenkinderen gehad. Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die al spelenderwijs het Hollandse leven ontdekken op de boerderij in Molenwaard. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. En al die dieren bestaan dus echt! Op de boerderij leren het boertje en boerinnetje van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.  

Fien en Teun hebben hun eigen boek, spelletjes, tv-serie, film, voorstelling, vakantiepark en dus hun boerderij waar iedereen gewoon gezellig op bezoek kan komen!  

Een nachtje op het vakantiepark slapen

Op de Avonturenboerderij Molenwaard kunnen kinderen aan de slag voor hun Boerderij Diploma. Blijf je ook nog een nachtje op het vakantiepark slapen, dan kunnen kleintjes ook nog hun Polderpaspoort halen! Tijdens het verblijf op het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot de Avonturenboerderij. Helaas kan de boerderij nu nog even niet bezocht worden door de coronamaatregelen, maar gelukkig is het vakantiepark wel toegankelijk. Zo kun je dus alsnog gezellig een nachtje weg met de (klein)kinderen. Michael laat aan ons weten dat er op dit moment onwijs veel wordt geboekt, dus vergeet niet om goed vooruit te plannen!  

Nieuwe plannen

Wat ten slotte ook heel leuk is om te weten: er komt in het voorjaar van 2023 een tweede film uit van Fien en Teun! De eerste film is sinds vorige week zien op Netflix. Alles van Fien en Teun is ook online te bekijken én te beluisteren. Zo zijn alle avonturen van Fien en Teun te beleven op Van Hoorne Kids TV, zijn de leukste liedjes te beluisteren op Spotify en zijn er zelfs twee voorleesverhalen op Spotify. Vanaf 6 februari kun je Fien en Teun elke zondagochtend zien op RTL met een eigen programma: Fien en Teun TV.