Hobby

Leuke spullen die je kunt personaliseren

Wist jij al dat drukkerijen niet alleen folders, posters, stickers, banners leveren? Bij een beetje goede drukkerij heb je ook de mogelijkheid om allerlei andere dingen te voorzien van leuke persoonlijke bedrukking. Wil je weten welke producten de gespecialiseerde drukkerij speciaal voor jou kan laten maken? Lees dan snel verder!

Dagboeken en agenda’s 

Er is niets mooiers dan schrijven in de agenda of het dagboek dat jij zelf hebt ontworpen! Met een agenda ben je niet alleen altijd op de hoogte van je afspraken en deadlines. Maar als je deze personaliseert, zal het zal ook de waarde van jouw agenda verhogen. Gewoon omdat jij hem zelf in elkaar hebt gezet! Bovendien raak je een gepersonaliseerde agenda minder snel kwijt en is er geen verwarring wanneer verschillende agenda's bij elkaar worden gelegd. Het afdrukken van jouw agenda gaat meestal snel en gemakkelijk. Je kunt zelf het formaat en de kleur kiezen, evenals de manier waarop je jouw logo of naam op de agenda wilt laten verschijnen. 

Kaarten en geschenken 

Wanneer er een verjaardag op de planning staat, dan mag een leuke en unieke kaart natuurlijk niet vergeten worden. Hoe leuk is het dan om helemaal zelf je eigen verjaardagskaarten samen te stellen? Ga de kalender langs en maak er dit jaar iets speciaals van! Stuur je beste verjaardagwensen naar je vrienden, familie en collega's met gepersonaliseerde kaarten die je snel en gemakkelijk kunt afdrukken. Als je ook op zoek bent naar gepersonaliseerde geschenken, dan kun je gaan voor iets unieks zoals mokken, kussens, sporttassen of notitieboekjes. Er is in ieder geen tekort aan de verschillende soorten drukwerk waaruit je kunt kiezen!  

Onderzetters 

Placemats geven een persoonlijk tintje aan jouw eettafel. Een goed ontworpen placemat kan gasten blij maken, een echt gevoel van gastvrijheid creëren of de eetkamer versieren tijdens een speciaal etentje! Bij het bedrukken van placemats is het aan jou welk materiaal en welke opdruk je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een hoop ontwerpen of jouw eigen ideeën bedenken. Kalenders  Er is niets beters dan een gepersonaliseerde kalender in huis. Op die manier kun je elke maand een prachtig persoon, een mooie foto of een inspirerende boodschap in de schijnwerpers zetten. Het zal je helpen belangrijke afspraken en verjaardagen bij te houden en ervoor te zorgen dat je voortaan altijd op tijd bent op je afspraken! 

Gepersonaliseerde decoraties 

Van uitnodigingen tot tafelkleden, gepersonaliseerde versieringen zijn een natuurlijke keuze bij het organiseren van een feest. Je kunt bij de drukkerij langs om glaswerk, tafelkaartjes, onderzetters, zelfs bierviltjes en nog veel meer te personaliseren. Dat maakt je feestje extra speciaal.