Entertainment

Netflix-hit serie: Manifest 

Al twee weken lang staat de serie 'Manifest’ in de Top 10 van beste bekeken series op Netflix. Een groot succes dus, maar dit succes kwam niet gelijk aanwaaien. Een spannende en bovennatuurlijke serie met ingewikkelde relaties en verhaallijnen.  

Manifest 

De serie 'Manifest’ gaat over passagiers en de bemanning een vlucht. Zij denken dat ze een korte turbulente vlucht hebben gehad, maar in werkelijkheid is er vijf jaar voorbijgegaan. Ondanks dat de mensen in de vlucht maar een paar uur ouder zijn geworden, zijn hun vrienden en familie al vijf jaar verder. Deze merkwaardige gebeurtenis geeft de passagiers en de bemanning kans op een nieuw leven. Dit leven is een bijzonder leven met onverklaarbare krachten en grote gevolgen.  

In elke aflevering wordt er een nieuw probleem opgelost. Deze problemen hebben telkens te maken met één van de passagiers. Het grote vraagstuk over wat er met hen gebeurd is in het vliegtuig blijft onbeantwoord. Mede hierdoor blijft de serie superinteressant en wil je blijven doorkijken.  

“Ik ben door de serie compleet gehersenspoeld. Ik was van de week de afleveringen aan het kijken en kon er niet van slapen” aldus entertainmentdeskundige Eline de Ruig.  En niet alleen Eline is enthousiast over de serie, maar ook entertainmentdeskundige Eric de Munck vond de serie een hit. Benieuwd wat Eric ervan vond? Kijk dan het fragment hieronder.  

Succes 

Sinds de serie op Netflix verscheen staat het al in de Top 10 van best bekeken series. Maar de serie is al eerder op televisie verschenen. Zo verscheen de serie in 2018 op NBC in Amerika en is het ook al eens uitgezonden in Nederland op NET5. Maar de serie was geen daverend succes. Na het derde seizoen is de serie gestopt. Uiteindelijk heeft Netflix besloten de afgeschreven serie over te nemen en sindsdien is het pas echt een succes. De serie heeft in Amerika zelfs 100 dagen in de Top 10 gestaan. Reden genoeg dus voor Netflix om een vierde seizoen op te nemen. 

De eerste twee seizoenen van 'Manifest’ zijn nu te bekijken op Netflix. Het derde seizoen wordt in het voorjaar verwacht. En daar houdt het dus niet op! Want de opnames voor het vierde seizoen zijn momenteel bezig.