Entertainment

Arno Kantelberg: stijlpastoor en misschien ook ‘de mol’

Hij wordt Stijlpastoor Des Vaderlands genoemd, maar zijn echte naam is Arno Kantelberg. Naast dat hij een eigen boek heeft geschreven, elke week stijladvies geeft in Volkskrant magazine en lifestyle-deskundige is bij ‘RTL Boulevard’, doet hij ook mee in het programma ‘Wie is de Mol?’. Wie weet wordt zijn bijnaam wel ‘de mol’.

Arno is jaren hoofdredacteur van verschillende tijdschriften geweest. Onder andere bij ‘Esquire’ en ‘National Geographic’. Daarnaast heeft hij verschillende boeken geschreven. Eén daarvan is ‘Man op z’n best’ waarin stijladvies wordt gegeven speciaal voor mannen.  

De stijlbijbel

Zijn boek was zo populair dat het al tijden niet meer verkrijgbaar was. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe uitgave. Die nog uitgebreider is. De stijlpastoor heeft namelijk bij het nieuwe exemplaar twee extra hoofdstukken geschreven die, net als de rest van het boek, helemaal gebaseerd zijn op de kledingstijl van tegenwoordig bij mannen. Want wat kan je nu het beste aan doen als je de hele dag thuis moet werken? En wat zijn de nieuwe modetrends? Arno vindt het dan ook belangrijk om mannen te helpen er stijlvol uit te zien en door de vele modeadviezen wordt zijn boek de echte stijlbijbel genoemd.  

De Mol  

Naast dat hij de beste modetips kan geven is hij ook heel goed in spelletjes. Hij is namelijk één van de kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’. Of de stijlpastoor de mol is mag hij helaas nog niet zeggen. Maar wat we wel weten is dat hij erg een goed stel hersenen heeft dus ook als hij niet de mol is, zou hij zeker kans hebben om het programma te winnen. Hopelijk kunnen we dan ook nog de komende weken genieten van de prachtige stijlvolle kleding die hij draagt. 

 

Bron foto: AVROTROS