Artikelen

Feest in Weert: de KoningsKanjer is gevallen!

De KanjerKoorts begon dit jaar extra vroeg! De Posctode Loterij reikt dit jaar namelijk de eerste KoningsKanjer ooit uit: een nieuwe miljoenenprijs met een hoogte van 36,7 miljoen euro. En de gelukkige winnaars wonen in Weert, waar het feestje gisteravond is losgebarsten.

Een extra prijs

Voor wie meespeelt met de Postcode Loterij is 1 januari natuurlijk altijd een spannende dag, maar vanaf dit jaar kunnen we daar ook 1 mei aan toevoegen! Gisteren werd voor de eerste keer de KoningsKanjer uitgereikt, en de bewoners van postcode 6002 die meespelen met de PostcodeLoterij mogen zichzelf dit keer de gelukkige winnaars noemen.  

De eerste prijzen uitreiken

Onze eigen Quinty maakte gisteren samen met Caroline Tensen bekend dat de KoningsKanjer is gevallen in Weert en mochten in Koffietijdstudio de eerste prijzen uitreiken. En de bedragen waren niet mis! Quinty en Caroline maakten zelfs enkele mensen blij met maar liefst 1,9 miljoen euro. Een fantastische avond dus, met zeer gelukkige winnaars!  

Wanneer je zo’n grote prijs wint komt er natuurlijk van alles op je af. Bea Post, prijswinnaarbegeleider bij de Nationale Postcode Loterij vertelde bij Koffietijd wat zij doet om de winnaars te helpen.