Podcast

PODCAST: De Week van Koffietijd week 19

Deze week in de Week van Koffietijd weer tal van interessante gasten en gesprekken. Van Leo Alkemade tot Tineke Ceelen of de mogelijke winnaars van het Eurovisie Songfestival.

Aan het einde van de week blikken we altijd terug op de leukste, interessantste en meest ontroerende gesprekken van de afgelopen week. Deze week: is de inflatie momenteel echt wel zo erg of brengt het juist kansen met zich mee? Financieel adviseur Eef van Opdorp legt uit hoe je je 'geldbrein' voor je kunt laten werken. Hoe ziet de top 5 van het Eurovisie Songfestival eruit en zit onze S10 erbij? Diederick Ensink zingt zich door de 5 grootste kanshebbers heen.

De situatie in Oekraïne blijft onveranderd slecht. Tineke Ceelen, van Stichting Vluchteling, vertelt over de verschrikkelijke dingen die ze zag tijdens haar bezoek aan Oekraïne. Cabaretier, acteur en nu ook zanger Leo Alkemade heeft de lachers altijd op z'n hand, maar wil ook wel eens serieuze rollen spelen. "Een komische acteur kan veel beter drama spelen dan dramatische acteurs die komedie moeten spelen."