Entertainment

Natasja Froger helpt mensen zoeken naar hun droomhuis…

…buiten de stad! In het televisieprogramma ‘Voor Hetzelfde Geld’ probeert Natasja Randstedelingen ervan te overtuigen dat het leven op het platteland ook best aangenaam kan zijn. En wat ook mooi meegenomen is: je bent er ook veel minder geld kwijt voor een leuke woning!

Een bijzonder programma

In een tijd waarin je als huizenkoper vaak een huis maar kort kunt bezichtigen en snel moet beslissen, is ‘Voor Hetzelfde Geld’ de uitzondering op deze regel. Deelnemers aan het programma krijgen vier opties te zien, waarvan ze er in één een week mogen proefslapen. En dat allemaal zonder verplichtingen! Zo kunnen deelnemers rustig kennismaken met een huis en een weloverwogen beslissing nemen.   

Nieuw dit seizoen is het zogenoemde ‘Out-of-the-box-huis’. Dat is een huis dat niet aan alle wensen van de deelnemers voldoet, maar waarmee de makers hen toch aan het denken willen zetten. “Dit seizoen zit er bijvoorbeeld een stel bij dat niet wil klussen”, legt Natasja uit. “Maar wij hebben ze toch een klushuis laten zien. En dat vonden ze toch wel een heel leuk huis!” 

Hoe zit het met Natasja's woonwensen? 

Gaat het van al dat huizen kijken bij Natasja zelf ook al kriebelen? Eigenlijk wel! René en zij denken er al een tijdje over om te verhuizen naar een wat kleiner optrekje. “Ons huis is te groot voor ons tweeën. Door corona hebben we veel mensen over de vloer gehad. Mijn moeder heeft ook een paar weken bij ons gewoond, maar nu we weer met zijn tweeën zijn is het te groot. Ik hou van het huis en de tuin, maar het mag wel wat kleiner. Maar we hebben geen haast”, vertelt ze.  

Natasja doet meer!

Naast het presenteren van ‘Voor Hetzelfde Geld’, doet Natasja ook mee aan het nieuwe seizoen van ‘BN’ers in het ziekenhuis: leren van de helden’. Ze loopt daarin mee op de spoedeisende hulp, en krijgt daar te maken met de heftige zaken die zich vaak in het ziekenhuis afspelen. Ook doet ze mee aan ‘De Code van Coppens’, het programma waar bekende Nederlanders moeten zien te ontsnappen uit een escaperoom.   

Natasja zat bij Koffietijd aan tafel om alles te vertellen over het nieuwe seizoen van ‘Voor Hetzelfde Geld’.