Entertainment

Een liefdevolle zomer in B&B Vol Liefde: dit kan je verwachten!

Realityfans opgelet! Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde gaat bijna van start. We kunnen weer een hele zomer genieten van liefde, jaloezie en natuurlijk de bijbehorende klusjes. Maar eerst praten we je even bij over de nieuwe reeks.

Want ook wij van de Koffietijd redactie verheugen ons erop!

Zomer vol liefde

Voor wie niet weet over welk programma we het hebben, even een kleine opfriscursus! In 'B&B Vol Liefde' gaan acht vrijgezelle bed and breakfast-eigenaren op zoek gaan naar de partner van hun leven. Dat doen ze samen met presentator Art Rooijakkers. Hij hopt, door heel Europa, van B&B naar B&B en steunt de deelnemers door en door tijdens hun zoektocht naar de ware. 

In de realityserie mogen de deelnemers - met hun eigen Bed & Breakfast - logees uitnodigen. En dan begint het dateproces. De dates kunnen van alles zijn: een leuke borrel, een danscursus óf klusjes doen die bij het B&B-vak horen. 

35 afleveringen

Sta je - net als wij - ook zo te popelen om het nieuwe seizoen te volgen? Je moet helaas nog éventjes wachten. Op 11 juli wordt namelijk de eerste uitzending van het tweede seizoen uitgezonden. De romances zijn iedere werkdag te bekijken om 20.30 uur op RTL 4. En fans met een Videoland account kunnen alle afleveringen een week vooruit kijken op de streamingdienst. Voor een lange tijd is het dan genieten geblazen, want het tweede seizoen duurt zeven weken, wat betekent dat het uit 35 afleveringen bestaat. 

De kandidaten?

Wie de acht kandidaten precies zijn, is nog onbekend. Deze worden later bekend gemaakt, dus houdt daarvoor de Koffietijd-site vooral in de gaten!